PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi
Volim aktivnosti na otvorenom, idem u teretanu, volim biciklizam, zanimaju me zanimljiva mjesta, učim nešto novo, sviram klavir za sebe, volim brinuti o životinjama i volim djecu. Ja sam opuštena osoba i volim slušati glazbu i plesati uz zabavne ritmove. Nikada neću odbiti spori ples sa svojim muškarcem. Uljepšat će mi večer i stvoriti puno romantike.Ja sam mirnog i uravnoteženog karaktera, imam dobro srce, dajem sve od sebe da pomognem sirotištima i ljudima u nevolji. Ja sam vesela osoba, trudim se uživati ​​u svemu što imam i cijeniti to što imam. Ono što sada nedostaje u mom životu je prava iskrena ljubav, briga, nježnost. Ako uspijem ovdje upoznati svog čovjeka, dat ću mu svoje najdragocjenije srce i ljubav. Ako te zanimam kao žena, bit će mi drago primiti tvoju poruku, spreman sam započeti našu ljubavnu priču, a ti?

Licni Opis
Cijenim svaki dan svog života i radujem se ljudima koji me okružuju. Željela bih svoju ljubav podijeliti s osobom koja će mi biti životni partner, a s njim ćemo biti kao jedno. Želim se poštivati ​​i cijeniti, graditi sretnu budućnost. Ja sam kreativna žena, samo mi vjerujte i neće vam biti dosadno.

Tražim
Ovdje sam da pronađem muškarca koji želi pravu ljubav. Želim da moj muškarac bude ljubazan, brižan, samodostatan i voli djecu. Za mene je vrlo važno da čovjek bude dobar obiteljski čovjek, a ja bih mu mogao stvoriti udobnost i udobnost u kući. Voljet ću njegov osmijeh, čekat ću ga kod kuće, radujući se našem susretu. Želim da jedno drugome budemo najvažniji. Ljubav je najveća sreća i ja ću mu je dati.Važno mi je da se moj budući muškarac i ja uvijek poštujemo, podržavamo, budemo pošteni i, naravno, volimo. Ne želim da se muškarac boji pokazati svoje osjećaje, pokaži mi svoju ljubav, da sam mu draga, to je ono što će našu ljubav, našu obitelj učiniti samo jačom svaki dan. Ako si ozbiljan čovjek i nisi tu da se igraš mojim srcem, već mi se sviđaš

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments