PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi:

Stvarno uživam raditi neke ručno rađene stvari. To mi je glavni hobi i kad radim takve stvari, uživam i osjećam zadovoljstvo. Ručno rađene narukvice, na primjer, darovi za roditelje, rodbinu ili prijatelje. Sviđa mi se. Sport mi je također hobi, svako jutro trčim, ustajem u 6 ujutro i trčim 40 min. Trčanje mi pomaže da se osjećam bolje cijeli dan.

Samoopis:

Uvijek sam pozitivan i prijateljski raspoložen, volim upoznavati nove ljude. Sa mnom je lako slagati se. Već dugi niz godina bavim se i podučavam ples i fitness. Volim raditi na sebi. Težim savršenom tijelu i dobrom načinu života i smatram da je to prijeko potrebno svakoj osobi. Disciplinirana sam i točna. Stalno se razvijam, nikad ne sjedim mirno. Volim aktivan život i putovanja. Ja sam romantična, odana, iskrena dama. Volim brižnog. Šarmantan sam, imam dobar smisao za humor, stvarno sam energičan i entuzijastičan. Imam puno interesa! Ne volim sjediti i gledati TV po cijele dane. Što se mene tiče, bolje je naučiti nešto novo, skuhati novo jelo. Zaista sam nježna, brižna i strastvena kad se zaljubim.

Irena traži:

Budući da sam slobodna žena, često razmišljam o muškarcu kojeg bih željela upoznati i njegovim karakteristikama. Želim pronaći simpatičnog i dobrog muškarca. Tako da se naši interesi podudaraju i pomažu jedni drugima da idemo naprijed. Voljela bih da je visok, fit, svrhovit i pozitivan. Ali mislim da je najvažnije srce i duša! Tražim muškarca punog ljubavi, pouzdanog i pouzdanog. Trebao bi imati dobar smisao za humor i nasmijavati me umjesto da plačem. Potrebno mi je vidjeti svoju voljenu energičnu i pozitivnu. Zanimat će me muškarac koji zna što želi postići u životu i koji će me naučiti nečemu novom.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments