PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi:

Vodim aktivan stil života pa imam širok spektar interesa. Svako jutro volim trčati ujutro u parku. Također, volim voziti bicikl i naravno baviti se jogom. Želim biti vesela, zdrava, uživati ​​u svakom trenutku i ne živcirati se zbog sitnica, a joga je odličan način za to. Također, joga mi pomaže osloboditi se tjeskobe i osloboditi um. A najviše od svega volim prirodu i zato nastojim većinu svog slobodnog vremena provoditi u njoj, uživajući u tom blagu. Ljeti moji najbolji prijatelji i ja čak organiziramo male piknike s roštiljem i laganim zalogajima. Uz sve to, moja strast su putovanja. Putujem svijetom kako bih pronašao ljepotu u svemu: kako bih vidio čuda prirode, nove zemlje i mjesta, nove ljude i kulturu. Svijet je nevjerojatan, svijet je drugačiji i predivan je! Zato volim živjeti život punim plućima kako bih se poboljšao i naučio nove stvari za sebe.

Samoopis:

Moje lice kaže da sam privlačna… moje tijelo kaže da sam seksi… moja duša kaže da sam lijepa… a tvoj um kaže da me želiš upoznati! Ja sam brižna, draga, pozitivna, ljubazna, simpatična i puna ljubavi žena s mladim i toplim srcem! Ja sam nježna i pahuljasta maca koja se igra sa sunčevim zrakama vani na toplom ljetnom danu, a s početkom noći ova nježna maca može se pretvoriti u istinski vruću i strastvenu tigricu… Na vama je da odlučite koga želite vidjeti pored sebe – nježnu mačkicu danju i zgodnu seksi ljubavnicu noću ili oboje u isto vrijeme?

Rajka  traži:

Znam da je za sretan život potrebno jako malo – to je voljeti i biti voljen. Želim upoznati zanimljivog, ljubaznog, brižnog i iskrenog muškarca koji također želi putovati sa svojom srodnom dušom i spreman je na nove osjećaje sa mnom, bez osvrtanja na prošlost! Tko je spreman za ozbiljnu vezu sa mnom da zajedno stvaramo naš zajednički svijet! Vjerujem da si ti osoba koja može ostvariti sve moje snove, bez obzira na boju tvojih očiju ili težinu.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD>

Facebook Comments