PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi:
Volim kuhati, stvarati i moderno dizajnirati. Karaoke su moja strast. Također volim peći. Voli čitati knjige i posjećivati ​​kazališta.
Glazba se pojavila u mom životu mnogo prije nego što sam upoznao rad velikih skladatelja i glazbenika. Prva melodija koje se još uvijek sjećam bile su melodične melodije moje majke, koje su me umirile i postavile temelje mog divnog odnosa s glazbom. Sada svako jutro počinjem slušanjem nečeg novog od mojih omiljenih izvođača ili starih i poznatih pjesama. Također, idem u teretanu. Uvijek kupujem udobnu odjeću i obuću, slušam glazbu tijekom treninga i pjevušim svoju omiljenu melodiju. Drugo moje zanimanje je pohađanje plesne škole. Osim toga, volim putovati, to je moja strast i moj život!
Samoopis:
Ja sam poput svake žene koja želi biti sretna. Volim more i pijesak. Moja strast je moja knjižnica, a mislim da su knjige naši prijatelji. Volim kuhati, prijatelje uvijek počastim nečim ukusnim. Sanjam o dobrom i punom muškarcu koji će voljeti mene i mog sinčića. Ne želim igrati nikakve igre i sve što želim je stvoriti jaku i sretnu obitelj. Vjerujem da će mi ova internetska stranica za upoznavanje pomoći.Znate li što je najslađe na ovom svijetu? Naravno, ovo je poljubac voljene osobe! Stoga sam otišla na ovu stranicu da osjetim ovu slatkoću na svojim usnama! Ali osim toga, toliko je sretnih trenutaka, nezaboravnih emocija i strastvenih noći… A voljena osoba u blizini može i najcrnji dan učiniti ljepšim, samo jednim zagrljajem! Tražim gospodina s izvrsnim smislom za humor i pozitivnim pogledom na svijet, cijenim odanost, podršku, razumijevanje i spremnost na rizik i prihvaćanje neočekivanog kako bi istražio ovaj svijet sa mnom!

Iryna traži:
Ja sam nevjesta iz Srbije i tražim muškarca koji će voljeti mene i mog sina. Onaj koji moje dijete može prihvatiti kao svoje. Moj muškarac bi trebao biti moj prijatelj, muž pun ljubavi i dobar ljubavnik. Čovjek treba imati dobar smisao za humor. On je ljubazan, brižan, iskren, pun razumijevanja, susretljiv, odan svojoj budućoj ženi. Želio bih pronaći nekoga s kim bih mogao razgovarati, uživati ​​u životu i možda se jednog dana oženiti. Ako ste spremni razgovarati uživo sa ženom poput mene, čekam vas.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD>

Facebook Comments