PODELITE SA PRIJATELJIMA

Nakon verskog iskustva koje je iskusila tokom putovanja u Indiju, gde je upoznala hrišćanku koja ju je “prosvetlila”, Džulijet Herera (37) iz Australije je obećala sama sebi da će se suzdržavati od Intimnih odnosa.

– To se promenilo kad sam upoznala tu ženu, hrišćanku. Molila se za mene i doživela sam lepo iskustvo s Bogom. Tako je započelo moje versko putovanje. Odlučila sam da prestanem da uzimam drogu i pijem, da se suzdržavam od polnih odnosa i potpuno promenim svoj karakter – ispričala je Džulijet koja je postala poznata javnosti nakon pojavljivanja u australijskoj varijanti rijalitija “Neženja”.

Priznala je da joj mnogi momci nisu verovali da živi bez intimnih odnosa.

– Kad bih momcima rekla da ništa od Intimnih odnosa, ostavili bi me. Počela sam sama sebe da pitam: ‘O Bože, zašto me niko ne čeka? Nisam li dovoljno dobra?’. Godine su prolazile, pet godina celibata, osam godina celibata, 10 godina celibata – prisetila se.

Kako je vreme odmicalo, njoj su se pronalazak dečka i vođenje ljubavi ponovno počeli naveliko da se motaju po glavi. Dečka je pronašla, ali se zabrinula hoće li Intimni odnos nakon 12 godina suzdržavanja biti bolan.

– Imala sam osećaj kao da sam devica. Konačno imam dečka i aktivna sam, ali trebalo je naviknuti se na intimne odnose nakon toliko godina. I dalje se osećam kao devojka koja je tek počela to da radi. Morala sam da tražim lekcije od prijatelja i gledati sadržaje za odrasle kako bih bila mentalno spremna sa budem gola sa nekim – rekla je.

– Gledala sam prijateljice koje su snimale kako se to radi, pokrete… pa sam i ja tako vežbala na podu – dodala je, a prenosi The Sun.

IZVOR:(Kurir.rs)

Facebook Comments