PODELITE SA PRIJATELJIMA

Marina Balmaševa (37), ruska influenserka, uplovila je u ljubavnu romansu sa svojim posinkom (23) kada je bio na studentskom raspustu. Par sada očekuje svoje drugo dete, a njegov otac i njen bivši muž šokiran je zbog njihove veze.

Pre nego što su ušli u vezu, Marina je inače Vladimiru bila maćeha i odgajala ga je od njegove sedme godine. Ona je njegovog oca Akekseja (47) napustila jer se zaljubila u Vladimira koji je još bio student.

Vladimir i Marina su svoju romansu započeli tokom raspusta, kada se Vladimir vratio kući sa fakulteta, ostavivši Marininog bivšeg supruga i Vladimirovog oca samog sa petoro usvojene dece.

U postu na Instagramu za svojih 620.000 pratilaca, Ruskinja je rekla:

„Primamo vašu ljubav i iskrene čestitke. Za novu trudnoću saznali smo na nasipu u Suhumiju.

Komentari na mrežama su raznovrsni i kreću se od zbunjenosti, ljutnje i šoka do čestitki koje je par dobio.

Nakon što je otkrila svoju vezu sa posinkom, Marina je napisala: “Toliko ljudi mi govori da se šminkam, stavljam veštačke trepavice i uvijam stidne dlake – za novog muža”.

“Ali, ima jedna stvar – zaljubio se u mene sa svim mojim ožiljcima od plastične hirurgije, celulitom, opuštenom kožom i ličnošću kakva jeste. I ne želim da se pretvaram da sam bolja nego što jesam”, napisala je ona. Ispričala je i kako je insistirala na predbračnom ugovoru kako bi zadržala sav svoj novac i imovinu u slučaju da se njihov brak završi razvodom”, otkriva Marina.

Njen bivši suprug Aleksej je ogorčeno rekao novinarima: „Zavela je mog sina – nikada pre nje nije imao devojku. Nisu se stideli da imaju seks dok sam ja kod kuće. Oprostio bih joj prevaru da nije bilo sa mojim sinom”, rekao je za Daily Star.

“Dolazila je u krevet našeg sina uveče dok sam ja spavao, a nakon toga bi se vraćala i ležala sa mnom u krevetu kao da ništa nije bilo”, rekao je Aleksej, Marinin bivši suprug i Vladimirov otac.

IZVOR:(Kurir.rs/ Naj žena)

Facebook Comments