19-godišnjakinja se udala za čoveka od 62-MOŽE DEDA DA JOJ BUDE! GODINE, RODITELJI POZVALI POLICIJU!

Tinejdžerka koja se udala za 61-godišnjeg oca dvoje dece kaže da su mu njeni roditelji poželeli dobrodošlicu u porodicu, uprkos tome što su pozvali policiju kada su ga prvi put sreli.Službenica vojne policije Odri Šajen Smajli Mun (19) prvi put je u januaru prošle godine upoznala Kevina (61) na jednom sajtu za upoznavanje.Uprkos 42-godišnjoj razlici između njih, nju je njegova biografija privukla jer je on veteran vojne policije.

U roku od nekoliko meseci su prešli put od ćaskanja na mreži do veze i oboje su rekli „volim te“. U julu 2020. godine zvanično su se sreli uživo i podelili prvi poljubac.- Bila sam uzbuđena i nervozna što sam ga videla. On i dalje priča o danu kada me je sa strašću pogledao. Kevin je napravio prvi korak. Uzeo je moje lice u ruke i prvi put smo se poljubili kada smo se prvi put sreli licem u lice. Oboje se zaista možemo složiti da je to bila ljubav na prvi pogled – rekla je Odri.

Ni Odri ni Kevin iz Modesta u Kaliforniji ranije nisu bili u vezi sa tako velikom starosnom razlikom, ali kažu da to nije važno jer imaju mnogo zajedničkog i duboku vezu. Ono što našu vezu čini tako sjajnom i savršenom za nas je naša sve veća ljubav – rekla je Odri.
Pre nego što je upoznao Odri, Kevin je bio u braku 19 godina i ima dvoje dece, od 16 i 23 godine.
Njegova deca podržavaju vezu i zadovoljni su što vide koliko je par srećan.

Kako je Kevin stariji od oba Odrina roditelja, koji imaju 38 i 43 godine, u početku je njihovu vezu držala u tajnosti od svoje porodice – ali je odlučila da im to kaže u avgustu prošle godine.
Moja porodica je isprva bila neprijateljski raspoložena u pogledu susreta s njim, jer im nisam na dobar način rekla za nas. Poslala sam im poruku dok sam bila s njim i vratili smo se u kuću mojih roditelja, gde su svi bili zajedno sa policijom koja je čekala napolju – ispričala je ona.

PROČITAJTE I OVO:  ISPOVIJEST KURTIZANE "Prodavala sam ljubav vremešnim bogatašima, jedan mi je ostavio torbu s 50.000 u kešu!"

U početku je bilo zastrašujuće, rekla je ona.
Tri dana su na njega vikali svaki put kad bi došao da me poseti i činili sve što su mogli da mu kažu koliko je užasno što me voli. Ali on je dokazao da me voli. Sada kada ga je upoznala, moja porodica ga je zaista zavolela – rekla je Odri.Par je uspeo da izbegne negativne komentare stranaca, mada kažu da ih često čudno gledaju.Kažu da se ipak fokusiraju na sebe, a 1. avgusta ove godine par je pobegao i venčao se u maloj kapeli u Nevadi. Sada zajedno planiraju svoju budućnost, planiraju i decu, koju će Kevin da čuva dok će Odri da nastavi da radi.

IZVOR:SRBIJA.DANAS

Please Post Your Comments & Reviews

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!