RADIM OD KUĆE DA BIH MOGLA DA VARAM DEČKA, I TO S TROJICOM: INTIMNI život nam NIJE UZBUDLJIV, pa moram da se snađem

Sofi (32) iz Brajtona ima mnogo veći seksualni nagon od svog dugogodišnjeg partnera Roba, koji je menadžer u teretani – pa je, kako bi zadovoljila svoje želje i potrebe u spavaćoj sobi, odlučila da uživa ​​u nizu afera.
Budući da on svaki dan mora da bude na poslu, 32-godišnjakinji nije teško da ima niz afera njemu iza leđa.
Dok mačke nema, miševi kolo vode – kaže.Volim Roba svim srcem, ali naš intimni život nije uzbudljiv, a meni treba puno više intimnih odnosa nego njemu – rekla je.

– Mislila sam da će na početku zatvaranja zbog epidemije naš intimni zivot “oživeti”, ali to se nije dogodilo – kaže i dodaje kako je to jasno pokazalo da nisu “najbolji par”.Kad su ograničenja ukinuta, Rob se vratio na posao u teretanu, a Sofi je nastavila da radi od kuće, što se pokazalo kao prava prilika za dobijanje onog što je želela.

Prijateljica joj je predložila da se učlani na portal koji se bavim tim, vodeću britansku stranicu za afere, kako bi pronašla potencijalnog ljubavnika. Moja prva afera bila je s menadžerom restorana koji je želeo intimni odnos više od svoje žene. Odmah smo se našli u intimnim fantazijama i preko WhatsAppa smo se dogovorili za intimni odnos, umesto za sastanak, te je prvi put došao kod mene kući.

Sofi je bilo jako uzbudljivo da ima intimni odnos tokom dana kad je trebala da radi. Toliko joj se svidelo, da je ubrzo započela i drugu aferu – s finansijskim savetnikom Radio je od kuće, isto kao i ja, dok je njegova žena svakodnevno putovala iz Brajtona u London – objašnjava.Svaki dan je bio dugo sam i tražio je zabavu – kaže i dodaje da su se obično nalazili ponedeljkom za intimni odnos kako bi lakše prebrodili nedelju.Sofina treća afera se dogodila ubrzo nakon prve dve, i to s muškarcem koji radi na građevini. Sofi se nada da će pronaći još oženjenih muškaraca kako bi zadovoljila sve svoje potrebe u krevetu.

PROČITAJTE I OVO:  “Uhvatila sam dečka da me vara sa SESTROM, a onda sam dohvatila NOŽ”: Šokantna ispovest Beograđanke

Kaže da je novo istraživanje pokazalo da je intimni odnos za vreme posla najčešće zadovoljstvo koje žene sebi priušte piše Daily Star.Džesika Leoni, stručnjak za intimu i odnose u ovom sajtu, rekla je: “Krivica je jedan od velikih afrodizijaka”. Intimni odnos je puno zabavniji kada vam je ono što radite zabranjeno ili kad mora da se drži u tajnosti. Rad od kuće učinio je čuda za intimni život ljudi. Ne čudi što se varanje nalazi i na ženskim i na muškim listama “zabranjenih stvari” koje rade dok rade od kuće – objašnjava.

– Oba pola češće razmišljaju o intimnim odnosima, nego kad su radili u firmama, generalno češće se pojavljuje požuda za bivšim partnerima, sanjare o kolegama koje dugo nisu videli ili maštaju o “zabranjenom voću” – dodaje.

IZVOR:KURIR.RS

Please Post Your Comments & Reviews

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!