PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Uravnotežena, znatiželjaan, cijenim udobnost i domaću udobnost. Obiteljska žena, radije ću imati dobru večeru kod kuće ili piknik s obitelji nego otići na zabavu u bar. Ja sam iskrena, otvorena i vrlo strastvena osoba. Cijenim zanimljivu komunikaciju i zabavu. Nikada nisam bila u braku, ali već planiram osnovati obitelj. Ovdje sam zbog ozbiljne veze i ne želim se igrati osjećajima.Dugo ste sanjali da pronađete svoju ženu Crnogorka koja je spremna doći k vama i biti vaša. Možda me onda tražite! Trebam ozbiljnog muškarca koji zna kako se ponašati prema svojoj voljenoj i brine o njoj. Dobro, samo mi reci da si došao na ovu stranicu da me pronađeš! Došao sam na ovu stranicu kako bih upoznao muškarca svojih snova. Nisam ovdje da sanjam, igram igrice ili pišem pisma.
Ovdje sam da ujedinim svoja srca u jednu cjelinu s muškarcem koji se ne boji promjena u svom životu, sa zgodnom slobodnom ženom iz Ukrajine. Koji su vaši ciljevi na ovoj stranici?

INTERESI
Jako volim čitati, slušati glazbu, putovati, volim kvalitetne filmove u stilu Tarantina. Volim i aktivnosti na otvorenom. I idem u teretanu i bavim se gimnastikom jako dugo. Hoćete li pronaći primjenu mojim vještinama?)Nikad nisam vjerovala u internetske stranice za upoznavanje, ali sam odlučila pokušati. Nadam se da će ovo iskustvo biti nezaboravno! Ja sam ljubazan i smiren, brižan i pun ljubavi. Imam snažne obiteljske vrijednosti i želim biti tvoja buduća žena. Ja sam mirna slobodna žena velikog srca. Moj san je upoznati svog muža i s njim izgraditi snažnu obitelj. Nadam se za ovu stranicu.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Tražim muškarca koji zna vrijednost svojih riječi i zna ne samo govoriti, već i raditi, koji zna što je to štititi i brinuti se, koji je spreman dati strast, ljubav i poštovanje svojoj ženi. Želim biti blizu nekoga tko je spreman probati nešto novo sa mnom.Vrlo sam društvena i ljubazna žena, lagana i ljubazna žena. Volim biti s prijateljima, upoznati nove ljude, otkriti nešto novo. Imam želju za životom i volim živjeti svaki dan jer je to divan dar koji se nikada neće ponoviti. Volim djecu i životinje. Općenito sebe mogu opisati kao ženu koja svakodnevno uživa u životu. Moj glavni cilj u životu je uobičajena ljudska sreća obitelj i djeca. Sve ostale stvari poput karijere i materijalnih vrijednosti će doći. Jako sam zabavna i vrlo me je lako nasmijati. Ja sam ljubazna žena. Nikada nisam povrijedio tuđe osjećaje. Komunikacija mi je jako bitna, ne mogu ostati usamljena. Zato sam toliko ozbiljna u potrazi za voljenim muškarcem kojeg ću čekati nakon posla i kojeg ću voljeti i cijeniti. Ja sam vrlo velikodušna osoba i voljela bih dati svu svoju toplinu muškarcu kojeg ću voljeti. Tihe romantične noći trenutno nedostaju u mom životu, pa sam u potrazi za nekim tko bi ih podijelio. Ako da, razgovarajmo na ovoj stranici za upoznavanje, a zatim u stvarnom životu!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments