PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam osoba koja uživa u životu, vesela sam i čarobna. Volim šetati na svježem zraku, gledati krajolik i slušati zvukove prirode, vrlo sam vrijedna, ozbiljna, točna i pristupačna, jako sam ljubazna. Želim dati cijeli svijet, cijeli Svemir svom partneru, kako će se osjećati kada ga volim. Želim cijeniti svog muža, on će me štititi i brinuti se za mene, ali moja ljubav će biti posvuda s njim, a on neće moći odoljeti mojoj nježnosti i naklonosti. Želim da ljubav i strast budu prisutne u svakom poljupcu i zagrljaju, u svakom pogledu, jer ne vidim smisao biti zajedno i ne pokazivati ​​osjećaje.počela sam se baviti sportašicom skoro 5 godina, iako sam za postizanje toga morala izmjenjivati ​​studij s treninzima, uspjela sam završiti studij i specijalizirati se za pravosudne urede i javne bilježnike Odvjetnica sam za obiteljsko pravo u svojoj zemlji također uživam biti potpuna fitness djevojka. Moj projekt je otvoriti trgovinu proteinima, kao i pokrenuti vlastiti brend sportske odjeće. Također sam posvećen savjetima o rutini vježbanja i hrani. Ja sam dobar kuhar i uživam u obiteljskom vremenu.

INTERESI
Puno putujem, volim sport, brinem o svom tijelu, volim pjevati i plesati! vozim bicikl.Na ovoj sam stranici jer želim pronaći nešto drugačije od onoga što moja zemlja nudi, želim muškarca koji ispunjava moja očekivanja kao žena, željela bih da taj muškarac bude ljubazan, pun poštovanja, pažljiv, koji želi dijeliti život s ja, spreman sam otvoriti svoje srce toj budućoj stranoj ljubavi.Hobi mi je to što sam sudjelovala na natjecanjima u kategoriji Bikini Fitness i uvijek se trudim da svakim danom budem bolja osoba, volim kuhati i čitati.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Znate, ja imam neke kvalitete i tražim muža, ali on je puno više od karakternih osobina. On mi znači sve. On je centar mog srca, moje biće, tako će me dobro razumjeti, nježan je, tako je nježan, tako topao prema meni. On je moj princ ne zato što je bogat i moćan, već zato što voli osvojiti moje srce svojom nježnošću i strastvenom željom da mi dokaže da je on jedini muškarac u mom životu. Ljubazan je i iskren, ali ne samo prema meni, nego prema svim ljudima oko sebe.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments