PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam senzualna i vesela žena. Uvijek otvoren za eksperimente i nova iskustva. Što muškarci obično prvo vide u ženi? Uglavnom njena ljepota i široka duša! Moraš me pažljivo pogledati. Znam da sam lijepa žena, ali javit ću ti svoj unutarnji svijet, zar ti ne smeta? Ja sam ljubazna i diplomatska osoba koja poštuje druge ljude. Ja sam ženstvena, seksualna i privlačna žena. Sanjam pronaći međusobnu i skladnu ljubav i stvoriti sretnu obitelj. Volim ići u kazališta, kina, posjećivati ​​razne izložbe. Volim provoditi vrijeme na otvorenom. Volim obiteljske romantične večere sa svijećama. Volim putovati, vidjeti nove zemlje. Zanimaju me njihova tradicija i običaji. Volim kušati nova jela.Ima nešto šarmantno u mladim damama, iako možda mislite da sam premlada za vas. Nisam baš iskusan u vezi, pa ću se moći naviknuti na tvoj karakter. Naučit ćeš me stvarima o životu. Još uvijek se mogu iznenaditi. Vjerujem da najbolje u mom životu tek dolazi i vjerojatno ću ovo podijeliti s vama!

INTERESI
Zaista sam društvena i volim provoditi vrijeme sa svojim prijateljima. Uživam raditi skulpture
Obiteljski sam orijentirana osoba. Preferiram aktivan stil života i imam puno hobija. Mogu biti drugačiji u različitim situacijama. Ali uvijek sam svoj.Volim putovanja i želim putovati svijetom… Svi najromantičniji gradovi ruku pod ruku s mojom voljenom. Želim živjeti punim plućima i prakticiram pozitivno razmišljanje, vjerujem da mi je to puno pomoglo da promijenim svoj život, a najbolje tek dolazi. Volim život i mogu ti pokazati zašto!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Moj muškarac bi trebao biti strastven. Zreli. I to ozbiljno. Igre za djevojčice. Ako želiš ozbiljnu vezu ili se čak udaš za mene – budi svoja. Nemoj lagati. Učini što trebaš da budeš sa mnom. Znam što želim u ovom životu. Želim da znaš što želiš od mene. dragi moj voljeni čovječe. Zanima me upoznavanje dobre osobe s potencijalom za dugotrajnu vezu. U konačnici, tražim prikladnog partnera za brak.Ako ste brižan muškarac pun ljubavi koji traži ozbiljnu vezu, čekam vas.)
Pušači, molim vas, nemojte mi pisati. Ne podnosim pušenje.

UKOLIKO ZELITE DDOAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments