PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Jeste li dobar plivač? Pitam to jer se možeš utopiti u dubokom oceanu mojih plavih očiju. Ako si dobar plivač – na pravom si putu i plivat ćeš u strasti i ljubavi ako me pogledaš duboko u oči i odlučiš to raditi svaki dan i noć 😉 Ja sam vrlo iskrena i poštena osoba, brižna, ljubazan, društveni, pametan, inteligentan, strastven, prijateljski nastrojen i romantičan. Mogu biti drugačiji. Znam kako se ponašati prema tebi i mogu te usrećiti ako odlučiš biti sa mnom. Roditelji su me naučili nekoliko stvari – da ne idem na izgled jer može prevariti. Ne ići po novac jer i bogatstvo nestaje. Idi za nekoga tko te izmami osmijehom, jer samo osmijeh čini da se mračni dan čini svijetlim! Volim se smiješiti i želim te natjerati da se svaki dan nasmiješ svojim pismima, telefonskim pozivima, a onda možda i svojom prisutnošću u tebi u stvarnom životu. Ako me pitate što radim ovdje, odgovorit ću na takav način: želim pronaći čovjeka kojemu mogu dati ono što on želi i koji mi daje ono što mi treba. Neka zvuči kao win-win )))) ali odnosi su nešto poput bliske suradnje s dva uključena partnera)) možda izgleda previše “poslovno”, ali ja sam navikao govoriti otvoreno 🙂

INTERESI
Biciklizam, kuhanje, kampiranje, pecanje, filmovi, ples, pjevanje karaoka, pisanje pjesama, igranje biljara i kuglanja, jedenje čokolade, igranje sa svojom mačkom Asjom… sanjam i ja da imam kolekciju medvjedića )) Imala sam jednog prije .

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Sigurna sam da ne postoji savršen muškarac sa savršenim karakterom, izgledom ili poslom )) ali postoji netko tko je savršen za mene, čak i sa svojim manama. Iskreno govoreći, ne mogu vam točno reći koje osobine moja srodna duša mora posjedovati. Jedino što zahtijevam od svog muškarca je da mora biti otvoren prema meni i reći što mu je stvarno na umu. Mislim da je istina najbolja stvar u odnosima. I želim pronaći osobu s kojom mogu podijeliti sve što imam! Iskreno, umorna sam od same sebe!!! Želim podijeliti svoju ljubav, nježnost, strast, svijetle ideje, doručke i večere napokon!)))

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments