PODELITE SA PRIJATELJIMA

Lik. Ako ćeš se mrštiti – to nije za mene, jako sam vedra i pozitivna. Lice mi većinu vremena sija osmijehom. Moj smisao za humor je moj najbolji prijatelj, koji mi pomaže da govorim i ponašam se tako da se drugi uvijek nasmiješe. Tako da nema načina da budeš tužan kad sam pored tebe. Emotivan sam, kreativan i umjetnički. Mnogi prijatelji su mi govorili da bih mogla biti sjajna glumica kad bih išla u dramsku školu, ali te vještine koristim samo ako su potrebne ili potrebne.Ja sam vesela i lagodna žena koja teži harmoniji i razvoju. Već sam dovoljno zreo da postavim sve svoje prioritete i ciljeve, te uspješno krenem prema njima i dosegnem nove visine. Uvijek sam otvorena, ljubazna i uvijek vidim samo pozitivne strane u svakoj situaciji. Moj životni kredo: uvijek nađi najbolje u životu!

INTERESI
Ja sam vrlo laka osoba, otvorena, otvorena, čiste sam duše. Volim se baviti istezanjem i jogom te čitati knjige. Tako treniram u oba smjera – tijelom i umom. Ovdje sam da pronađem nekoga kome mogu dati svoje srce. Spremna sam se osloniti na svog muškarca, vjerovati mu i dobiti naklonost od njega. Ja sam vrlo općenita osoba i bit ćete impresionirani koliko sam slatka i obiteljska žena. Na ovoj stranici možemo se upoznati kako bismo provjerili imamo li kemiju. Što misliš? Siguran sam da će biti vrlo zanimljivo otvarati se jedno drugome korak po korak! Već mi je jako drago vidjeti te u svom životu!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Moj tip muškarca je odgovorna, pouzdana osoba i najdraži dečko koji me uvijek želi nasmijati, nasmijati i učiniti da se osjećam dobro svaki dan! Želim da se osjećam željenom od tebe, uz tebe se želim osjećati zaštićeno i željeno. Tvoje godine mi nisu bitne, ali bih te volio upoznati s mladim srcem i umom! Sanjam o pozitivnoj atmosferi i povjerenju jedno drugome u svemu! Uzajamno povjerenje za mene je ključna riječ u vezi.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments