PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Počet ću s nedostacima koje vidim kod sebe. Jako sam mekana, lako si mogu uskratiti sve zbog bliske osobe. To često omogućuje ljudima da to iskoriste. Inače sam jako društven, uvijek u svakoj situaciji mogu pronaći kompromis. Ne mogu sakriti ljutnju vrlo brzo oprostiti, ali ako osoba to ponovi, odlazim zauvijek. Cijenim svoje vrijeme i svoj život, tako da su oko mene samo najbolji ljudi. Jeste li spremni postati jedan od njih?

INTERESI
Fitnes je sada broj jedan na mojoj listi hobija. Ove godine nastupila je u bikini fitnessu. Jako volim putovati autom, kad možeš otići bilo gdje i uživati ​​u trenutku. Volim biti za volanom, miris kabine, brzina koju osjećaš da je pod kontrolom. Ako volite poker koliko i ja, onda su nam zabavne večeri zagarantirane!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Pravi muškarac, s velikim slovom. Ne tražim ravnopravnost niti čovjeka koji će sa mnom dijeliti restoranski račun 50/50. NE ! Svatko treba biti na svom mjestu, ja sam žena i u našoj kući dajem naklonost, nježnost i toplinu. Ti si muškarac i pružit ćeš nam udobnost, sigurnost, razmaziti me mojim omiljenim orhidejama)

UKOLIKO ZELITE DDOAJTE ME AN PROFIL ISPOD

Facebook Comments