PODELITE SA PRIJATELJIMA

Počet ću s nedostacima koje vidim kod sebe. Jako sam mekana, lako si mogu uskratiti sve zbog bliske osobe. To često omogućuje ljudima da to iskoriste. Inače sam jako društven, uvijek u svakoj situaciji mogu pronaći kompromis. Ne mogu sakriti ljutnju vrlo brzo oprostiti, ali ako osoba to ponovi, odlazim zauvijek. Cijenim svoje vrijeme i svoj život, tako da su oko mene samo najbolji ljudi. Jeste li spremni postati jedan od njih?Htjela bih ti reći više o sebi, pa, smatram se zabavnom ženom i slobodnom raditi što hoću, ono što najviše želim u ovom životu je upoznati muškarca koji slobodno radi sa mnom što želiš i neka budemo sretni zauvijek. Ja sam poštena i vjerna žena kad poznajem ljubav. Želite li znati više o meni? Čekam tvoj odgovor.

INTERESI
Moja najveća strast je fotografija. I to sam učinio svojom profesijom. Ako ste ikada čuli kako se kaže “pretvorite svoj hobi u svoju profesiju i nikada nećete morati raditi” – ovo je o meni. Volim i kuhati, volio bih da je netko kušao, dalo bi mi još više inspiracije! Volim čitati dobre knjige, posebno klasične romane. Moja najveća slabost su priroda i životinje. Provela bih cijeli dan sjedeći negdje u parku i gledajući kako mi pas igra)) Volim sport.
Fitnes je sada broj jedan na mojoj listi hobija. Ove godine nastupila je u bikini fitnessu. Jako volim putovati autom, kad možeš otići bilo gdje i uživati ​​u trenutku. Volim biti za volanom, miris kabine, brzina koju osjećaš da je pod kontrolom. Ako volite poker koliko i ja, onda su nam zabavne večeri zagarantirane!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Pravi muškarac, s velikim slovom. Ne tražim ravnopravnost niti čovjeka koji će sa mnom dijeliti restoranski račun 50/50. NE ! Svatko treba biti na svom mjestu, ja sam žena i u našoj kući dajem naklonost, nježnost i toplinu. Ti si muškarac i pružit ćeš nam udobnost, sigurnost, razmaziti me mojim omiljenim orhidejama))Ja sam na ovom mjestu, pronaći muškarca svojih snova, mog princa šarmantnog, je da je on sa mnom u svim trenucima mog života, kao što ću i ja biti s njim, samo želim pronaći tog princa šarmantnog da dam njemu svu ljubav i naklonost koju zaslužuje, jer ja sam iskrena, poštena, strastvena i jako voljena žena i želim sve to dati čovjeku koji to osvoji, nadam se da si to ti, nadam se da možeš pisati mi

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments