PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Pozdrav, moje ime je Ana. Ja sam iz Srbije. Što je sa mnom, ja sam jako ljubazna, fina, iskrena i otvorena žena. Sport je moj mali hobi, volim fitness i teretanu, volim se tjerati da se krećem i radim nešto, ne volim ležati na sofi po cijele dane. Volim ovaj život i uživam u svakom trenutku. Demografska situacija u mojoj zemlji zbog koje mnoge dame pronalaze ljubav u inozemstvu sa strancem, nema ništa loše u ovoj situaciji, znači samo da je u Ukrajini mnogo više žena nego muškaraca. Obično su to parovi rođeni u školama, fakultetima ili kad ste tinejdžer, ne znam zašto, ali nisam nikoga upoznao u tom periodu. Ja već ne studiram i ne posjećujem pubove pr klubove, ne znam gdje se ljudi sada mogu sresti ako ne NET. Zato sam ovdje, volim putovati, radio sam u inozemstvu, bio sam u SAD-u, mnoge europske zemlje i znam kako se tamo živi. Volim raditi i živjeti u inozemstvu, zanimljivo je učiti nove stvari, nove ljude, nove kulture. Siguran sam da ću uskoro pronaći svoju sreću s dobrim i poštenim čovjekom. Ja sam žena, znam kuhati ukusno, mogu čistiti, mogu učiniti mnogo dobrih stvari i sigurno ću, kada nađem ljubav ovdje, učiniti svog muškarca, jednog od najsretnijih muškaraca na ovom svijetu. Ja sam ljubavnica jednog muškarca. Ne tražim ništa čudno, tražim klasične, prirodne odnose. Tražim pravi sastanak, pravi spoj i neću ostati ovdje dugo. Znam, to nije dućan i ljubav je dar, ipak sam bila jako dobra cura, pa će me možda Bog ili Djed Mraz iznenaditi? Uskoro ću pronaći svoju sreću s dobrim i poštenim čovjekom. Ja sam žena, znam kuhati ukusno, mogu čistiti, mogu učiniti mnogo dobrih stvari i sigurno ću, kada nađem ljubav ovdje, učiniti svog muškarca, jednog od najsretnijih muškaraca na ovom svijetu. Ja sam ljubavnica jednog muškarca. Ne tražim ništa čudno, tražim klasične, prirodne odnose. Tražim pravi sastanak, pravi spoj i neću ostati ovdje dugo. Znam, to nije dućan i ljubav je dar, ipak sam bila jako dobra cura, pa će me možda Bog ili Djed Mraz iznenaditi? Uskoro ću pronaći svoju sreću s dobrim i poštenim čovjekom. Ja sam žena, mogu kuhati ukusno, mogu čistiti, mogu učiniti mnogo dobrih stvari i sigurno ću, kada nađem ljubav ovdje, učiniti svog muškarca, jednog od najsretnijih muškaraca na ovom svijetu. Ja sam ljubavnica jednog muškarca. Ne tražim ništa čudno, tražim klasične, prirodne odnose. Tražim pravi sastanak, pravi spoj i neću ostati ovdje dugo. Znam, to nije dućan i ljubav je dar, ipak sam bila jako dobra cura, pa će me možda Bog ili Djed Mraz iznenaditi? Tražim pravi sastanak, pravi spoj i neću ostati ovdje dugo. Znam, to nije dućan i ljubav je dar, ipak sam bila jako dobra cura, pa će me možda Bog ili Djed Mraz iznenaditi? Tražim pravi sastanak, pravi spoj i neću ostati ovdje dugo. Znam, to nije dućan i ljubav je dar, ipak sam bila jako dobra cura, pa će me možda Bog ili Djed Mraz iznenaditi?

INTERESI
Volim kućne ljubimce. Mačići, mačke, štenci, psi, luda sam za ovim životinjama i svi su naši mali prijatelji. Ne znaju pričati, ali puno govore očima i odanošću.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Zdravo dušo, tražim te, ne poznajem te, ne vidim te, ali kad budeš razgovarala sa mnom, moje će srce osjetiti tvoj unutarnji svijet po svakoj riječi i pismu koje si mi poslala. Molim te, samo jednu i vrlo laku uslugu, budi iskren sa mnom čak i kad si u nevolji. Ja ću vam pomoći!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments