PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Moj život je previše prolazan, a svaki trenutak želim ispuniti smislom i energijom ljubavi. Istina, život mi je pružio dosta lekcija u vezama… i u ovom trenutku voljela bih pronaći muškarca s kojim ću imati uzajamno povjerenje, uzajamno poštovanje, prskanu i pravu i iskrenu ljubav. Sa sestrom blizankom posjedujem kozmetički salon, često sve radimo zajedno i ovaj slučaj nije iznimka. Unatoč svemu tome, moja sestra i ja smo vrlo različite osobe, iako nas je izvana gotovo nemoguće razlikovati.Ne! Siguran sam, izlazak je sunca! Bolje je vrijeme za novu i zadnju ljubav, jesam li u pravu? Mislim da je vrijeme za akcije, prave akcije! Dakle, počnimo! Ja pakiram svoju prtljagu, a što radiš?

INTERESI
Bavim se sportom, pjevam, malo plešem i jako volim kuhati pogotovo sve što je vezano uz francusku kuhinju, moja obitelj me vrlo često hvali i dolazi mi u goste isprobati moje nove kreacije. Imam vrlo zauzet raspored i u tom smislu sam donijela odluku da okušam sreću i pronađem svog muškarca ovdje na ovoj stranici. Zaista bih voljela dati svoju ljubav muškarcu koji će me cijeniti, ali i voljeti, za kojeg bih htjela učiniti što je više moguće.Da budem ozbiljna, vidio sam samoću i znam koliko je to strašno. Provesti posljednje godine sam, što može biti gore? Svatko treba nekoga pored, samo da priča, da plače ili da se smije. Toliko stvari možemo učiniti zajedno! A to su sjajne stvari, slažete se? Dakle, zašto bismo si trebali uskratiti priliku da radimo sve te stvari? ne želim ovo. Želim svoj život provesti zanimljivo, vedro i sretno.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Idealnih nema. Ali ako pričate o tome, onda bi trebao biti ljubazan i veseo. Razumjeti viceve. I uvijek podržite svog odabranika.Volim pilates, ples, skijanje, plivanje, putovanja, glazbu, modeliranje odjeće, čitanje knjiga, koncerte, kazalište, kino, učenje stranih jezika.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments