PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Moj lik je vrlo romantičan i kreativan; glazba ima veliki utjecaj na moj život i kad imam inspiraciju, volim svirati klavir i pjevati! Nadam se da će vam se svidjeti moj glas i da ćete cijeniti moj talent! Moj unutarnji svijet je bogat i lijep; Toliko ti moram reći o sebi i svom životu, želim da postaneš najvažniji dio mog života. I dalje vjerujem u pravu ljubav, i dalje vjerujem u sklad i posebnu povezanost dvoje ljudi! Volim se smijati i smiješiti! Ako imaš dobar smisao za humor, to mi je veliki plus! Ne volim dosadan život, ali cijenim toplinu i pristojnost. Uvijek se trudimo ostaviti dobar dojam jedno na drugo, ali ja uvijek volim biti svoja! Nema uloga u mom životu! Žensko raspoloženje se vrlo lako može promijeniti, znate to, ali s pravom osobom možete vidjeti samo veliki iskreni osmijeh na sretnom ženskom licu!

INTERESI
Želim imati dug i zdrav život, zato tražim ljubav jer je ona njena glavna komponenta! Ali sport je dobar dodatak! Ne mogu živjeti bez sporta; Volim plivanje i tenis! Nisam sportašica, ali jesam sportska žena sigurno! Mislim da zajednički odlazak u teretanu može postati lijep hobi za sretan par! Slažeš li se? Proljeće je moje najdraže godišnje doba; Obožavam prirodu, piknike, čitanje dobre knjige na svježem zraku! Pjev ptica, tišina drveća, šum mora, svi ti zvuci uvijek me fasciniraju! Priroda čuva veliku tajnu svemira, a ja se samo trudim uživati ​​u njegovoj ljepoti kakva jest! Ljeti me uvijek možete pronaći na plaži! Imam sreću što živim u tako lijepom gradu kao što je Odessa, ali spreman sam za velike promjene u svom životu i spreman sam promijeniti svoju lokaciju! Sreća je u našim rukama,

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Svog muškarca vidim kao pouzdanog, inteligentnog, poštenog, ozbiljnog, romantičnog, vjernog, galantnog, brižnog i pozitivnog! Ne smijete biti savršeni i uvijek raditi samo prave stvari. U životu svi možemo pogriješiti; osoba koja voli uvijek prihvaća stranu svoje voljene. Obitelj je tim, to je zajednica dvoje ljudi koji uvijek podržavaju jedni druge, brinu jedni o drugima. I naravno, ljubav je na prvom mjestu! Želim imati mnogo sretnih trenutaka! A nadam se da i ovdje imate ozbiljne namjere!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments