PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Pozdrav, moje ime je Anastasia. Ja sam nježna, dobro obrazovana i ljubazna žena s velikom snagom volje i svrhovitog karaktera. Imam veliki hobi, kada sam imala 8 godina mama me odvela u školu modela i do danas sam profesionalni model, revije odjeće, moda i scena u krvi. Sviđa mi se i to mi je hobi, koji mi donosi novac. Ipak, moj pravi posao koji radim, financijer sam u lokalnoj tvrtki. Imati puno problema u uredu i svaki dan popravljati mnogo poslova. Nisam siguran da je moj. Više se osjećam kao da želim stvoriti obitelj i započeti vlastiti obiteljski život. Ne želim graditi karijeru. Želim međusobnu ljubav, međusobne osjećaje, vlastitu obitelj! Voljeni muškarac i možda djeca više. Ne znam kako će to funkcionirati. Ne tražim dječaka mojih godina i postoji veliki razlog za takav moj dizajn. Osobnije je i ako ste zainteresirani odgovorit ću na ovo pitanje osobnije ovdje.

Ne želim to napisati ovdje na mojoj stranici. Ne sviđa mi se što lokalno mnogi ljudi i mnogi muškarci dobro znaju da sam model i pokušavaju me shvatiti kao žrtvu-lutku, u ovom poslu ima puno opasnosti i tajni. Bavim se sportom i vodim zdrav način života. Mislim, doći će to vrijeme i zatvorit ću svoj hobi. Usamljena sam u ovom životu i bit ću iskrena čak i nemam pravog prijatelja. Morao sam puno putovati prije Covida. Moje srce ne poznaje granice ljubavi, ono je nepresušan izvor. Selim se u najskorije vrijeme, zato sam spreman otići. Želim živjeti bliže planinama ili moru ili oceanu. Ne znam kuda ću ići, ali sam siguran da ćemo to odlučiti zajedno sa mojim voljenim muškarcem, tko zna, možda ti sada čitaš ove retke? Zamisliti? Imam i jednu malu tajnu o svom tijelu. Neobičan je, ali zanimljiv i lijep, pozitivan trenutak od mene, ja sam lady-secret. Ipak, nadam se da sa mnom čovječe nećemo imati tajni i nikada nećemo nositi maske, mogu dodati da volim životinje, imam dvije mačke Sphynx (Markiz i Kasandra). Također, uživam u čitanju i učenju stranih jezika. ovdje ću stati. Možete mi odgovoriti na bilo koje pitanje. Hvala vam 😉 Možete mi odgovoriti na bilo koje pitanje. Hvala vam 😉 Možete mi odgovoriti na bilo koje pitanje. Hvala vam 😉

INTERESI
Okušala sam se u raznim sferama, ali zaustavljam se na yogi i satovima istezanja i fotografiranju. Dvije stvari me ispunjavaju, inspiriraju i donose ogromno zadovoljstvo i rezultate. Također, prije virusa, bila sam model. Jako mi se svidjelo ovo područje djelovanja, ali okolnosti su se tako razvile da sam se time prestao baviti i otkrio nove stvari za sebe, što me jako veseli.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Zanima me pronalaženje svrhovitog i odgovornog muškarca s dobrim smislom za humor i ljubaznim velikim srcem. Ove kvalitete su mi jako važne kao i poštenje, poštovanje i briga! Upravo te stvari, i ja sam mu spreman dati. Voljan, snažan i pomalo osjećajan muškarac moj je san i mogu ovdje će se i ostvariti.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Comments