NERMINA(36)”TRAŽIM OZBILJNOG MUŠKARCA ZA RAZGOVOR I UPOZNAVANJE JAVITE SE”

2 min read
PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
smiješna sam. nasmijana, lagana) najbitnija mi je kvaliteta da sam simpatična osoba i odgovorna! mnogi moji prijatelji kažu da je sa mnom lako, a ja znam biti prijatelj! Od djetinjstva sam pomagala majci i baki u kuhanju i stvaranju udobnosti u obitelji, ne mogu reći da sam dosta domaća cura, cura sam s malo bibera ha ha jako mi je važno imati udobnost u kući, budući da je kuća tvrđava u kojoj se možemo opustiti i biti ono što zaista jesmo ) Volim kuhati i poznavati različite kulture i hranu)

Ja sam djevojka koja će vam donijeti romantičan doručak u krevet i pripremiti iznenađenja) Smatram se nježnom, ali strastvenom i romantičnom! I dalje vjerujem u ljubav na prvi pogled., u srcu držim vjeru u ljubav i želim je podijeliti s vama,Ovdje sam da vjerujem da sami gradimo svoje živote. Cijeli život živim po uvjerenjima i stereotipima koji su mi svojstveni od djetinjstva. Sada imam dovoljno iskustva da ovo pretvorim u životnu mudrost i snagu. Ja sam vesela, lagana, iskrena i otvorena žena. Ali u sebi imam veliku snagu i misterij). Želiš znati ovu tajnu?) Težim harmoniji, sve što želim je davati i primati ljubav. Što je za vas sreća? Što vam donosi radost i duševni mir? Želim prijeći u novu fazu u svom životu i želim te povesti sa sobom. Jeste li spremni doprijeti do mene i zajedno krenuti naprijed?

INTERESI
Volim roštilj, večeru na rijeci, kupanje u bazenu, jahanje konja, gledanje nogometa, kampiranje, ići u restorane da naučim novi recept, aerobik i ples,ako volim čitati beletristiku i romane, nedavno sam počela slikati na platnu. Bavim se fitnesom i volim ujutro šetati parkom.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Tražim dobro srce, odano, pošteno i koje cijeni prijateljstvo i ljubav, smisao za humor, mirnu prirodu.Što se mene tiče, tražim ljubaznu osobu osjetljivog srca. Muškarac koji će cijeniti moju ljubav i poštovati moje mišljenje. Čovjek koji zna ne samo lijepo govoriti nego i činiti dostojna djela. Jesi li ti onaj kojeg sam toliko dugo tražio? Onda znaj da sam bio umoran od čekanja na tebe i čekam te sada…

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

Mozda vam se dopadne

More From Author

3Comments

Add yours

+ Leave a Comment