PODELITE SA PRIJATELJIMA

Andrea Oven, popularna lajfkouč influenserka, aktivno koristi svoj TikTok profil kako bi delila korisne savete o ljubavnim vezama. Međutim, nedavno je u viralnom videu podelila svoje lično iskustvo koje nije bilo nimalo prijatno.
Još 2006. godine, Andrea je saznala da ju je njen tadašnji suprug sedam meseci varao sa komšinicom koja je, nažalost, i zatrudnela s njim. Ova saznanja su je jako pogodila, posebno činjenica da je njen suprug toliko vremena provodio sa ženom koja živi samo nekoliko metara dalje od njihove kuće. U trenutku besa, odlučila je da se osveti pa je zgrabila makaze kojima je isekla njegovo donje rublje i pantalone

Uz taj čin, napisala mu je poruku koju je ostavila pored uništene odeće. Poruka je glasila: “Budući da ti ne možeš držati gaće na sebi, pomoći ću ti da ih se rešiš.” Njena priča pokrenula je i druge žene na TikToku da podele slična iskustva osvete.Jedna korisnica je ispričala da je njen suprug bio sa ženom po imenu Milie, pa je odlučila da napuni njegove ormariće sa “Teta Milie” sosom od špageta.

Druga korisnica je izribala WC suprugovom četkicom za zube i vratila je na mesto.

Andrea je vrlo aktivna na TikToku, redovno pruža odgovore na pitanja muškarcima i ženama o toksičnim vezama, važnost komunikacije te daje savete o tome kako se nositi s bolnim prekidima ili razvodom. Njen cilj je da pomogne drugima da bolje razumeju ljubavne odnose i da nađu put ka zdravijim i srećnijim vezama.

IZVOR:STIL.KURIR.RS

Facebook Comments