PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Za mene je pokazatelj ženstvenosti mudrost, maniri i ljubav prema estetici, sposobnost davanja ljubavi, privrženosti i brige. To su kvalitete kojima sam uvijek težila i kojima težim. Volim se razvijati, upoznati sebe. Općenito govoreći, volim uživati ​​u životu. Jako sam ljubazna i povjerljiva osoba, ali mislim da su to jake kvalitete. Ovdje sam da upoznam nekoga s kim ćemo podijeliti radost života.Ja sam pametna i inteligentna djevojka. Orijentiran sam na obitelj i bit ću odana osoba obitelji. Volim i brinem. Ako osvojiš moje srce, imat ćeš cijeli svijet u svojim rukama. Volim svoj život i vjerujem u pravu ljubav. Ozbiljno razmišljam o pronalaženju svoje najbolje osobe, srodne duše i prijatelja. Vjerujem da svatko zaslužuje biti sretan.

INTERESI
Volim životinje i aktivan stil života pa se bavim jahanjem koje donosi puno užitka i uživanja u snu. Sviđa mi se i moje emocionalno i fizičko stanje nakon treninga. Volim učiti i strane jezike, tečno govorim sedam jezika i zadovoljstvo mi je da ih usavršavam jer volim putovati.Na ovoj stranici za upoznavanje želim pronaći ljubaznog i iskrenog muškarca koji mi je spreman otvoriti svoje srce. Mora biti odgovoran, poštivati ​​me i podržavati u svim mojim nastojanjima. S voljenom osobom želim zaboraviti na probleme i jednostavno uživati ​​u zajedničkom životu. Naš odnos ću razvijati u stvarnom životu i sretno osjećati svog muškarca pored sebe.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Važno mi je da je moj muškarac bio veseo kao i ja. Važno mi je da zajedno možemo dobiti veliko zadovoljstvo od života i radost svakog trenutka. Važno mi je da možemo raditi nepromišljene stvari i brčkati se, jer smo djeca. sve što želim je ljubav, privrženost i briga, da jedni drugima dajemo sreću svaki dan. Želim upoznati istomišljenika, čovjeka koji zna što je žena, čovjeka od riječi i djela, sa smislom za humor, ali ozbiljnog u životnim pitanjima, pun ljubavi i brige, pouzdan, vjeran. Cijenim muškarce koji su romantični, puni ljubavi, strastveni i zaštitnički nastrojeni prema onima koje vole. Mora biti vrlo ozbiljan u potrazi za jednom pravom ljubavi i ne smije se igrati igrica. Tražim potpuno otvoren i iskren odnos.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments