PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam vesela, iskrena i pozitivna žena. Mogu reći da mi je jako drago svaki dan i trudim se da dane provedem sretno. Ja sam ta osoba koja drži stav da je sve u našim rukama. Mogu reći da sam sada sam, ali ne dovoljno sretan. Mislim da bi u mom životu trebao biti netko s kim mogu podijeliti svoju radost i osjećaje. Treba mi pažljiv muškarac, njegove snažne ruke i ljubav. I spremna sam mu dati svoju ljubav i nježnost.Ako želite zanimljiv i intrigantan dijalog – bilo bi mi drago upoznati vas! Nisam baš skroman, negdje oštar, ali tko je rekao da skromnost krasi djevojku ?! Čini mi se da su sada drugačija vremena. Došlo je vrijeme za one koji znaju što žele od života. Ako osoba želi imati dosadan i monoton život s dosadnom rutinom, onda traži drsku vezu. Na ovoj međunarodnoj stranici za upoznavanje prijavila sam se kako bih upoznala pravu osobu koja može ostati u mom ritmu!

INTERESI
Volim provoditi vrijeme aktivno i ne volim dugo ostati kod kuće. Kad je ljeto volim otići na jezero i izležavati se na suncu kada zima obožavam nebo i smrznuti, svježi zrak. Također volim kuhati, gledati zanimljive filmove i samo se zabavljati sa svojim prijateljima!Glazba i koncerti, ples, kuhanje, biciklizam, kampiranje,jako volim prirodu i svaki slobodan trenutak nastojim provesti u prirodi na kampiranju ili nekom izletu,a volim i duge setnje po planini ili skijanje

NJEZIN TIP MUŠKARCA
U svom muškarcu želim vidjeti ljubav, dobrotu i odgovornost. Želim da bude pažljiv prema meni i iskren. Za mene će biti vrlo važna njegova iskrenost. S njim želim biti svoja, igrati se snijega, nasmijavati se i raditi sve što želimo.Tražim muškarca koji će biti iskren prema meni i koji nikada neće lagati. Želim pronaći muškarca koji će se brinuti o meni i koji će me voljeti. Izgled mi nije bitan. Najvažnije je da bude inteligentan i dobro obrazovan jer se s njim trebam utješiti. Zamišljam lijepu večer sa svojim muškarcem, negdje na moru, držeći se za ruku i hodajući bosi po plaži. Dat ću svom muškarcu svu ljubav koju imam u sebi!

UKOLIKO ZELITE DOAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments