PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Zdravo, ja sam Anica. Rođen sam u malom ukrajinskom gradu, ali sam mogao nastaviti živjeti tamo i odlučio sam iskoristiti priliku živjeti u velikom gradu, u glavnom gradu Ukrajine. I ne žalim! Ovdje sam završio 3 sveučilišta i imam 3 diplome. Ja jako dobro znam što želim u životu i kamo idem! Ali ponekad ne ovisi sve samo o meni. Sada imam lijep život i lijepa, dobro izgleda, pametna dama i dalje nisam sretna jer sam sama. Prošlo je puno vremena kada sam sanjao da upoznam jednog i jedinog čovjeka, ali nije sve bilo uspješno. Ali još uvijek vjerujem da će moje vrijeme doći. O meni Ja sam aktivna i lagana dama! Imam mnogo prijatelja, ali samo nekoliko bliskih. U slobodno vrijeme volim izaći vani i napraviti BBQ party, pogledati film na otvorenom i putovati! I ja volim jogu! Moj životni slogan je „Obitelj je uvijek na prvom mjestu!

INTERESI
Ja sam vrlo aktivna dama. Probao sam mnoge stvari u svom like. Moram reći da ekstremi nisu za mene. Ali ja stvarno volim jogu! Također bih rekao da su mi putovanja i hobi! Volim putovanja i uvijek pokušavam istražiti nova mjesta! Ne smeta mi ubuduće isprobati bilo koju drugu aktivnost ili sport sa svojim voljenim muškarcem, uvijek sam otvorena za nove stvari!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Budući da sam već iskusna dama u svojim godinama, promijenila sam neke želje koje sam imala kao mlađa. Sada mislim da je najvažnije pronaći čovjeka koji će biti spreman učiniti sve za mene samo da bude uz mene, koji će biti pošten i odgovoran! Također bih volio da je mudar i razborit. Mislim da je muškarac glavni u obitelji, pa bih jako voljela da pored sebe imam šefa i ozbiljnog muškarca koji će obitelj uvijek stavljati na prvo mjesto!Takodje moram naglasiti da moj muskarac mora biti prije svega pristojan i karakteran,takodje zelim reci da ne volim osobe sklone varanju,avanturizmu i raznim slicnim stvarima i zamolila bih takve da zaobidju moj profil

UKOLIKO ZELITE DDOAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments