PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Reći ću vam malo o sebi. Jako sam vrijedna djevojka, uvijek postižem svoje ciljeve, istovremeno sam snažna ličnost, nježna sam, privržena, želim voljeti. Ja sam vesela, druželjubiva, zabavna djevojka, otvorena za komunikaciju! Znam uživati ​​u životu i najviše od svega želim biti sretan u svom privatnom životu! Imam još puno toga za naučiti, ali mnogo toga mogu naučiti! Ja sam jednostavna žena sa svojim prednostima i manama kao i svi ljudi.Osoba sam lakog karaktera, koja voli komunicirati s ljudima i ima odličan smisao za humor. Stoga je sa mnom vrlo lako naći zajednički jezik. Ovdje sam napravio profil sa samo jednom svrhom: pronaći čovjeka s kojim ćemo imati sretnu budućnost. Želim voljeti i biti voljen i želim uživati ​​u svakom danu svog života s nekim stvarno posebnim. Ne zanimaju me kratke ili brze veze, pa sam ovdje samo s ozbiljnim namjerama. Vjerujem da se tu od mene krije moja srodna duša… ali kad ga nađem, dat ću mu svu svoju ljubav koja je skrivena u mom srcu!

INTERESI
Radim kao računovođa i volim se baviti sportom svaki dan u životu. Svaku slobodnu minutu sam na plaži kupajući se u moru, super je jer živim u blizini pa je potrebno samo nekoliko minuta da stignem do nje. Zanimljiva sam u umjetnosti i znanosti, sanjam pronaći odgovore na svako pitanje. Sviđa mi se znanstveno fantastična knjiga kakvu je napisao Isaac Asimov. Također volim sport i svaku slobodnu minutu sam u teretani. Radim jogu i meditaciju i svako jutro trčim uz more. Volim čitati knjige i provoditi vrijeme sa svojim prijateljima. Sa mnom ti nikada neće biti dosadno.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Nadam se da ću upoznati ljubaznog i brižnog čovjeka s kojim ću osjetiti da sam posebna. Nadam se da će imati razumijevanja i odgovoriti. Mora biti veseo i inteligentan sa smislom za humor, a najvažnije mora biti moja podrška, moja ljubav i moj najbolji prijatelj. Romantično svake večeri i s osmijehom svako jutro…

UKOLIKO ZELITE MOZETE ME DODATI NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments