PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi:

Pogledaj tko sam! Student svježe sočne krvi i nezaustavljive munje. Sa mnom možete još jednom osjetiti okus mladosti i tinejdžerski duh.Trudim se živjeti zanimljivo. Svoje slobodno vrijeme činim zanimljivim i plodnim. Volim biti aktivan – mogu otići u šetnju ili u teretanu. Volim kuhati ukusna jela i stvoriti udobnost doma.

Samoopis:

Jeste li ikada vidjeli bake kako voze Ferrari? Zvuči čudno i potpuno ste u pravu. Da sam u otmjenom luksuznom autu, bio bih poput Bugattija. Na trenutak ćete pomisliti da ne možete disati, ali onda će vas mješavina hormona opiti. Ali, bez alkohola, samo mi dotakni koljeno i osjetit ćeš sve.Optimističan sam u pogledu života, vedar sam, radostan i pun entuzijazma, vrlo bistar i pun potencijala. Ja sam kompromisna i poštena žena. Puno ću pažnje posvetiti potrebama svog budućeg partnera.

Dajana  traži:

Da bi vozio Bugatti, vozač mora biti iskusan, ali ne štreber, treba biti brz, ali slijediti sigurnosne zakone. Možda će leptirići u trbuhu dobiti srčani udar, ali to nitko neće primijetiti jer ćemo oboje biti sretni kao do Mjeseca i natrag.Nadam se da ću pronaći svoju srodnu dušu! Želim pronaći gospodina koji poštuje ljude, koji je ljubazan. Nije me briga za razliku u godinama. Ljubav nema godina. Svi ljudi su jednaki! Zašto ne možemo voljeti jedno drugo i zanemariti razliku u godinama? Siguran sam da je pravi. Oslobodimo se ovih stereotipa zajedno!?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Comments