PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam znatiželjna, velikodušna i inteligentna djevojka koja uvijek postigne svoj cilj) stoga, ako postaneš moj cilj, onda nemaš izbora. haha. samo se šalim))) Vjerujem da ne možete natjerati osobu da vas voli ako to ne želi. Kako mi kažemo, “na silu nećeš biti ljupka” … Slažete li se s tim?Ja sam veliki romantik! Volim pjevati lijepe pjesme o ljubavi uz gitaru, sjedeći ispred logorske vatre u šumi. Ili samo slušati zvukove prirode, a ponekad i uživati ​​u njezinoj tišini. Priroda me puni energijom i zato često pokušavam više vremena provoditi u šumi ili parku.

INTERESI
Moji hobiji su vrlo raznoliki. Volim se povući i crtati, bavim se i jogom. Jako volim jahati konje, to mi daje snagu i energiju za dugo vremena. Surađujem i s dobrotvornim zakladama. Ne mogu reći da je ovo hobi, ovo je moj život. Volim pomagati ljudima koji su u teškim situacijama. Puno putujem.Moja najveća strast je umjetnost. Prije svega, to je glazba. Gitara je vrlo senzualan instrument, pa mi se čini da je sviranje gitare i pjevanje osebujan način upoznavanja svijeta, pa čak i meditacije. Također volim dugo hodati, učeći nešto novo o ovom čudnom planetu po imenu Zemlja. Volim putovati jer vidjeti različita mjesta i zemlje znači nikad se ne prestati čuditi ovom svijetu. Društvena sam, vesela osoba s dinamičnim životnim stilom. Ponekad volim tišinu, naravno, ali uvijek uživam u šalici čaja ili kave s prijateljima. Volim se baviti sportom, jer to nije samo način da budete zdravi, da očuvate ljepotu, već i da budete smireni u ovom oceanu današnjeg stresa. Ali! Ja sam osoba koja je uvijek otvorena za nove stvari u svom životu, tako da se moj hobi stalno usavršava,

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Vjerujem da je idealan muškarac za mene osjetljiv, pažljiv, lak za komunikaciju. Važnom osobinom za ljude, smatram smisao za humor. Slažem se, lakše je pronaći zajednički jezik s takvom osobom i lakše je živjeti)) što misliš,Moja vizija ljubavnog odnosa je prije svega u prisutnosti osjećaja jedno prema drugome iu iskrenosti. Po mom mišljenju, u takvoj vezi nema mjesta izdaji i lažiranju. Ovo je ono što bih želio pronaći. Nadam se da će mi se sreća nasmiješiti. Tražim čovjeka, čije je srce otvoreno i ljubazno, čije su ruke dovoljno jake da me zgrabe u naručju i nikad me ne puste!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments