KAKO ZAVESTI SKORO SVAKU ŽENU,DJEVOJKU(UPUTSTVO)

2 min read
PODELITE SA PRIJATELJIMA

Zavođenje žena je zahtjevno i teško i nikada ne možete biti sigurni u rezultat koji će dati vaš trud.

Možda mislite da je žena zainteresirana, ali onda kada se spremate za akciju , ona bi se mogla jednostavno predomisliti i otići. Koliko god ovo može biti neugodno, žene to rade. Ako želite izbjeći ovu nespretnost i neugodnost, morate ispravno odigrati svoje karte. Morate je zavesti tako da ona jednostavno ne može odbiti.

1. Razgovarajte Lagano
Ako govoriš kao da držiš nedjeljnu propovijed, neće te slušati dulje od pet minuta. Morate razgovarati glatko ; budi hrabar, ali ne koristi sve svoje najbolje rečenice u prvih pola sata. Angažirajte je. Pričaj o njoj, ne o tebi. Hvaleći njezine manje očite značajke kao što su vrat, ključna kost, usne dobit ćete poene.

2. Izgradite ga
Nakon što postavite ton razgovora, izgradite ga. Uzmite korak gore od ležernog do intimnog flerta. Uzmite naznake iz njezina govora tijela i u skladu s tim joj se ‘približite’. Ne pipaj je. Budite nonšalantni, samouvjereni i šarmantni. Neophodno je da je obasipate pažnjom. Ne gledaj druge žene jer će to djelovati samo protiv tebe. Ona mora biti u središtu vaše pažnje sve vrijeme dok ste zajedno.


3. Pustite je da ide naprijed
Suprotno stereotipima, žene vole preuzimati odgovornost. Dakle, nakon što ste postavili pozornicu i odigrali svoje karte, sjednite i dopustite njoj da preuzme. Ona će uživati ​​u ovom autoritetu, a ako je istinski zainteresirana, svirat će na vaše melodije. Ona će unaprijediti ono što ste započeli i osigurati da se oboje dobro zabavite!

Pratite njen govor tijela
Vazno je da uvijek pratite zankove koje vam ona nesvjesno salje,kao sto su izrazi lica,razni pokreti i slično.
naprimjer-ako u toku razgovora vidite na njenom licu znakove dosade i monotonije pokusajte promjeniti temu.ili ako primjetite da kod nekih tema ona ispoljava znakove jake nervoze i tada je najbolje promjeniti temu.

Ključ pravog zavođenja je da se morate ponašati kao šarmantan + zgodan, a ne ispljuvan + loš. Napravite prave poteze i ona će se sigurno zaljubiti u vas

Facebook Comments

Mozda vam se dopadne

More From Author

+ There are no comments

Add yours