PODELITE SA PRIJATELJIMA

Beograđanka VARALA muža sa kim je stigla, a onda joj je život SUROVO naplatio: “Stigla me je Božja kazna”

Ona je istakla i da nije imala nameru da vara svog supruga, kao i da se preljuba jednostavno dogodila

Beograđanka Jovana S. je priznala da je više od jedne decenije varala svog venčanog supruga, i do detalja opisala svoje avanture i načine na koje je svoje prevare skrivala. Takođe, ono što joj se zatim dogodilo ju je nateralo da promeni svoj život iz korena, a mi vam u celosti prenosimo njenu ispovest.

– Nisam imala neki poseban razlog da počnem da ga varam – rekla je ona na početku. Istih smo godina, sličnih interesovanja, imamo zajedničke prijatelje. Sve preduslove da budemo srećni. Ali, jednostavno, posle nekoliko meseci braka prestali su leptirići u stomaku, nije me više privlačio kao muškarac i osetila sam se prazno i nezadovoljno. On je i dalje bio divan prema meni, ali to više nije bilo to, objasnila je ova Beograđanka.

Ona je rekla da nije imala nameru da vara svog supruga, kao i da se prevara jednostavno dogodila.

– Izlazila sam povremeno s drugaricama, nekima od njih plakala na ramenu, a onda smo jednom prilikom kuma i ja otišle u neki klub u kojem je radio mnogo sladak barmen. Gledajući ga osetila sam nešto što s mojim mužem mesecima nisam. I eto, uradila sam to. Danima sam se kasnije kajala, pokušavala da ispravim stvari, prema mužu bila bolja nego ikad, ali ništa nije vredelo. Nekoliko nedelja kasnije ponovo smo otišle u isti klub. I tako je počelo.

Jovana je otkrila da joj savest nije dala mira, ali da nije mogla da obuzda svoje želje.

– Počela sam da menjam ljubavnike, svaku priliku sam koristila za neobavezne odnose, spavala sam sa svima zbog kojih sam se osećala lepo i poželjno. Pomišljala sam da se razvedem naravno, ali mi je razum govorio da to ne činim. Jer, u suštini, moj brak nije bio loš. Muž nije ništa sumnjao, bio je zaokupljen svojom karijerom, a ja sam mu pružala dovoljno nežnosti i pažnje da ne postane sumnjičav. Barem sam tako mislila. Zašto da menjam situaciju u kojoj sam dvostruki dobitnik?

Međutim, jednog dana Jovana je otkrila da ima zdravstvene probleme što ju je nateralo da dobro razmisli i promeni život iz korena.

– Uplašila sam se kao nikad u životu. Čak sam u jednom momentu pomislila da me je stigla božija kazna zbog svega što sam radila. Išla sam na sve moguće pretrage i analize i muž je sve vreme bio uz mene. Tešio me i hrabrio. U jednom trenutku se nešto izleteo i shvatila sam da je sve vreme znao šta sam radila, ali je ćutao jer je želeo da me zadrži. Tada sam shvatila da nikada neću naći boljeg od njega i stare emocije su se vratile. Na sreću, moja bolest je bila benigna i prilično brzo sam se oporavila, ali sam zahvaljujući tome dobila dvostruku šansu za novi život. Sigurna sam da je neću upropastiti, završava ona svoju ispovest.

Da li se po vašem mišljenju prevara može opravdati ili je ponašanje ove žene vredno svih osuda? Pišite nam u komentarima.

IZVOR:OBJEKTIV.RS

Facebook Comments