PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Cao! Moje ime je Berina… Ja sam najljepša djevojka na ovoj stranici..Sve što želim od života je da stvari budu jednostavne! Ili voliš, ili ne voliš. Radim ono što volim i volim ono što radim. Kad se zaljubim – ne želim nikakve probleme. Uvijek govorim stvari izravno u lice. Neki će možda misliti da je to loša osobina, ali vjerujte mi čini život jednostavnim! Imam strast prema onome što radim i zadovoljan sam svojim životom. Samo želim podijeliti svoj sretan život s pravim muškarcem!Prvo što mogu reći o sebi je da nisam savršena. Imam i pozitivne i negativne osobine. Ja sam vrlo ljubazna i simpatična osoba. Volim pomagati ljudima kojima je moja pomoć potrebna. Prilično sam društvena i komunikativna. Volim čitati knjige, plesati i podizati raspoloženje i uživati ​​u svježem zraku ranih jutra. Uživam u svemu što radim. Kao prava žena drugačija sam, ponekad meka, romantična. Ponekad strastvena i nepredvidljiva. Ja sam stvaran, ne simuliran.

INTERESI
Moja najveća strast je fotografija. I to sam učinio svojom profesijom. Ako ste ikada čuli kako se kaže “pretvorite svoj hobi u svoju profesiju i nikada nećete morati raditi” – ovo je o meni. Volim i kuhati, volio bih da je netko kušao, dalo bi mi još više inspiracije! Volim čitati dobre knjige, posebno klasične romane.Jako sam aktivna djevojka i imam puno energije. Sve svoje slobodno vrijeme nalazim za sport, plivajući drvenu stazu za trčanje. To su moji hobiji. Volim upravljati svojim tijelom i osjećati se punom energije i snage.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Želim jednostavnog čovjeka! Sa željom za životom i srećom, sa pozitivnim životnim stavom! Spremni dijeliti dobre i loše trenutke zajedno. Muški i jaki i sposobni voljeti. Želim li previše? Može biti! Ali znam da ćemo se s takvim muškarcem osjećati dobro zajedno. Gledati svijet ili sjediti u dnevnoj sobi i gledati TV emisiju. Razgovarati o bilo čemu na svijetu ili šutjeti. Ako se poklopimo – dobro ćemo se osjećati zajedno.Za mene ne postoji savršena veza. Realist sam, ali ponekad vjerujem u bajku. Za mene je važno da se odnos temelji na povjerenju i poštovanju. Ljubav ne treba izražavati samo riječima već i djelima. Spreman sam svoju voljenu osobu obaviti brigom, ljubavlju i toplinom. Želim obitelji pružiti udobnost, podršku i povjerenje. Samo treba znati da mu to stvarno treba.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments