PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam onaj tip osobe koja je uvijek optimistična i pokušava zadržati širok osmijeh na sebi, biti uvijek sretna i donositi sreću drugima. Mislim da nije tako teško, sreća je u jednostavnim stvarima, a kad to shvatiš, život će ti postati puno sretniji i lakši. Aktivan sam i neki članovi moje obitelji to misle čak i previše. Trudim se učiniti svijet oko sebe boljim i uvijek sam spreman otkriti nešto novo. Mogu biti spontan, pustolovan i riskantan, ali cijelo vrijeme ostajem iskren, pouzdan i pun povjerenja. Ja sam jednostavna žena nježnog srca. Dugo sam sama i sigurna sam u svoje želje i želje. Ali postoji nešto što najviše želim i želim – stvoriti snažnu obitelj punu ljubavi, tada će moj život biti potpuno sretan!

INTERESI
Volim komunicirati sa zanimljivim ljudima i saznati nešto novo. Volim psihologiju i općenito odnose između muškaraca i žena. Pročitao sam mnogo knjiga o tome i vjerujem da će mi to u budućnosti pomoći da izgradim jake i lijepe odnose. Jako uživam u sportu, radim sve kako bih bio u formi i zdrav, to mi je jako važno. Ujutro trčanje, joga u šumi sa samo slušalicama na sebi. Volim kuhati i stvarati vlastite recepte, probati nešto novo me uvijek oduševi! Ponekad postoje trenuci u kojima nemam što raditi, cijeli dan je slobodan, onda samo uživam u glazbi, možda u nekom filmu ili se opustim čitajući. Vrlo sam blizak sa svojim prijateljima i pokušavam s njima provoditi što više vremena.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Muškarac koji se prema svojoj ženi može ponašati kao prema kraljici. I ne govorim o skupim darovima ili queen size krevetu) Govorim o stavu, čovjeku koji se neće bojati voljeti i dijeliti ljubav i strast. Tražim stabilnog muškarca snažne osobnosti, koji zna što želi od života. Trebam muškarca koji će me poštovati i koji će mi omogućiti da ostanem vjeran svojoj prirodi. Ništa mi nije važnije od ovoga, jer smatram da je to najviši oblik ljubavi! Što mislite o tome. Čovjek koji će biti vjeran, pun ljubavi, brižan koji će biti jedini za mene i ja ću se zaljubiti u njega.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments