PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi:

Kampiranje je moj ulaz u zagrljaj prirode, gdje pronalazim spokoj pod zvjezdanim nebom i budim se uz umirujuće zvukove divljine. Putovanje je moja velika avantura koja mi omogućuje da istražujem nove kulture, kušam raznoliku kuhinju i skupljam uspomene koje obogaćuju moje razumijevanje svijeta. Meditacija i joga pružaju mirno utočište, vode me prema unutarnjem miru i samootkrivanju usred životnih zahtjeva. Filmovi me prenose u zadivljujuće narative i maštovita carstva. Povezivanje s prirodom ključno je za moje blagostanje, od pješačenja kroz bujne krajolike do svjedočenja ljepote izlaska sunca, svaki trenutak kao dokaz Zemljinog čuda.

Samoopis:

Zaista uživam zaputiti se u nepoznato, iskusiti različite stvari i biti na mjestima gdje nitko nije bio. Želim otkriti sve što svijet ima za nas, uživam u prirodi i svemu što nam priroda daje, cijenim svaku stvar jer mi smo privilegirani imati sve to što imamo, cijenite li prirodu? Željela bih otkriti što nam je zajedničko i zajedno otkrivati ​​svijet

Biljana traži:

Bio bih sretan da pored sebe nađem osobu koja ima velike izazove i koja ih želi ispuniti, da imam život pun avantura. Zajedno se možemo boriti za svaki svoj san, biti zajedno u svim našim pobjedama i svim našim porazima. Možemo uživati ​​u svakom dijelu sebe i ispuniti svaku svoju želju. Ako si voljan živjeti ovakav život, želim znati više o tebi i možemo započeti ovu avanturu.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments