PODELITE SA PRIJATELJIMA

Miloš Kant (66), kontroverzni švajcarski preduzetnik češkog porekla, pronašao je novu ljubav u 19-godišnjoj Anbel, piše portal Expres.cz. Fotoreporteri tog portala zatekli su ga u romantičnoj šetnji tokom filmskoga festivala u Karlovim Varima, pa čak i dobili njegovu potvrdu da se nalazi u novoj vezi.

“Anabel je sjajna. Ne pije, ne drogira se, nema tetovaže ili pirsinge, a nema ni psa, što takođe jako cenim. Pre svega, srećan sam što sam napokon upoznao devojku iz Češke jer mi nedostaje naš humor u Švajcarskoj”, rekao je Kant za Expres i nastavio:

“Upitao sam je zašto želi biti sa mnom, a ona mi je na to odvratila da joj odgovara moj karakter i da su uz mene dobro zabavlja. Rekla mi je i to da joj se sviđa kako se brinem o njoj i mogu vam reći da je neverovatno zrela, baš kao da ima tridesetak godina”, kazao je.Novinari Expresa tome su dodali da se par upoznao tek nedavno tokom njegova boravka u Pragu te da ga je ona u međuvremenu predstavila roditeljima.

Kant inače živi u Lucernu gde drži najveću diskoteku u državi, a ujedno je i diplomirani arhitekta.

Podsetimo, o Kantu su se svetski mediji prvi put raspisali 2019. godine, kada je zaprosio portugalsku televizijsku zvezdi Margaridu Aranha na crvenom tepihu u Kanu.ako je Aranha pristala na brak, veza nije bila dugog veka, a bračne razmirice završile su i na sudu. Aranha je jednu od parnica izgubila i naloženo joj je da mu isplati četiri hiljade evra zbog klevete.

IZVOR:OAZAZNANJA.COM

Facebook Comments