PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi:

Moj omiljeni hobi je plesati trbušni ples. Volim plesati i pjevati na karaokama. Možda možemo pjevati zajedno s tobom. Volim slušati glazbu. Znam i volim pjevati, mogu ti napraviti privatni koncert, ako želiš. ))Jako volim čitati, slušati glazbu i ići u kino. Jako volim životinje. Ostajem aktivan i jako me zanimaju mnoge stvari. Također volim puno putovati. Volim sport i ples. Sada mi je najbolji hobi balet. I volim kuhati!

Samoopis:

Mislim da u odnosima treba postojati ravnoteža. Tako je teško stvoriti vrlo dobar par i vezu. Što mislite, trebaju li ljubavnici biti slični ili je bolje da imaju različite karaktere? Mislim da je ovo vrlo zanimljivo pitanje, draga. Što se mene tiče, ja sam emotivna osoba. Znam biti ljut.Ja sam maštovita, intelektualno, fizički i duhovno razvijena dama. Također sam iskrena, romantična, draga, dobroćudna i emotivna dama. Stvarno želim pronaći svoju zajedničku, strastvenu i vječnu ljubav!

Suada traži:

Draga, nadam se da ćemo danas započeti našu ljubavnu priču. Velika mi je želja zasnovati dobru obitelj. Moram priznati da udaljenost i jezik mogu biti velika prepreka za dugotrajnu vezu, ali vjerujem da se te barijere mogu premostiti ako srce zna kome pripada. Ako nađem pravog muškarca, nekoga tko će me zaista razumjeti, učinit ću sve da ga imam u svom životu bez obzira na udaljenost i jezik. Želite li naučiti više?Htjela bih da moj muškarac bude mudar, dobrodušan, zabavan, pun života, brižan, pun razumijevanja, voljan voljeti bezuvjetno i strastveno, obiteljski orijentiran, pouzdan i duhovan.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments