PODELITE SA PRIJATELJIMA

Novak i Jelena Đoković svoju ljubav neguju od srednjoškolskih dana. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja. On je imao tek 17 i puno snova, a Jelena, koja je 11 meseci starija od njega, takođe se bavila sportom. Novak je nebrojeno puta istakao da je Jelena njegova srodna duša, a njoj nije bilo lako da ga prati kroz sve životne borbe.

“Svaka prepreka sa kojom se suočimo nas ojača. Mi smo strastveni, zbog čega dolazi do razmimoliaženja. Trenutno sam posvećena majčinstvu i usporena, dok on ne želi da bude aktivan. Želi da putuje, da radi svašta, a ja ga onda upozorim da imamo dvoje dece i da moramo da im se prilgodimo”,  rekla je Jelena koja stremi tome da živi smislen i ispunjen život., rekla je svojevremeno Jelena za magazin Story.

Ne želim da radim stvari zato što mislim da moram da ih radim i da nemam izbora. Sada znam da imam izbor. Radim na svom telu jer želim da imam energije da bih živela sa smehom i smislom”,  rekla je supruga najboljeg tenisera sveta, koja je istakla da Novak mnogo bolje vodi računa o sebi.

“Bila sam anksiozna, to me uništilo, moju sliku o sebi. Mislila sam da sma superžena, da mogu odgovoriti na sve potrebe svog muža i dece, a onda sam morala da se suočim sa strahovima. I sreća je što se to dogodilo jer sam se probudila i shvatila da moram da se posvetim sebi”, rekla je i priznala da joj je majčinstvo potpuno promenilo život, kao i nju samu.

“O Novaku sam naučila da je sjajan u vođenju računa o sebi. Nekada sam mislila da je to sebično, a sada shvatam da nije, da to svi treba da radimo. Još učim kako da vodim računa o sebi. Tek kada se pobrinemo za sebe, imamo šta da ponudimo drugima”, kaže Jelena kojoj je nekada smetalo to što je prepoznaju samo kao suprugu Novaka Đokovića.Jelena Đoković sa svojim pratiocima na Instagramu razgovarala je o veštinama roditeljstva i brojnim problemima sa kojima se majke svakodnevno suočavaju, ali tom prilikom podelila je i svoja iskustva.

Jedna od glavnih tema bilo je uspavljivanje dece, a Jelena je istakla da nije jedna od onih majki koje ninunaju svoje mališane.

srbijadanas.com

Facebook Comments