PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam ljubazna, odana i prizemna osoba. Pažljiva sam, nježna i senzualna i vjerujem da će moj muškarac to cijeniti. Romantična sam i voljela bih zauvijek zadržati romansu u našoj obitelji. Druželjubiv sam, postojan i simpatičan. Moji prijatelji i moja obitelj uvijek se mogu osloniti na mene. Mogu pomoći ljudima kad god im je to potrebno. Poštujem ljude onakvima kakvi jesu i dajem ljudima ono što želim dobiti zauzvrat. Ovo je moj životni princip. ja sam odgovoran. Nikada neću dati riječ ako znam da je ne mogu održati. Vrlo sam aktivna. Volim provoditi vrijeme s prijateljima, a mislim da je komunikacija s ljudima odlična zabava. Ali volim raditi i puno drugih stvari iz zabave. Život nam ima toliko toga za ponuditi i trudim se uzeti sve od njega. Ne mogu ostati a da ništa ne učinim. Nikad nisam razumio lijenčine. Ne mogu zamisliti svoj život u treneru. Vodim aktivan stil života i puna sam energije. Volim sport, i volim održavati svoje tijelo u odličnoj formi. Često idem u teretanu.

INTERESI
Volim mnoge različite stvari. Aktivan sam, a slobodno vrijeme volim provoditi na otvorenom. Jako volim sport. Najviše volim plivanje, ali otvorena sam za sve novo i ako moj muškarac želi da igram nogomet ili golf, idem igrati. Volim provoditi vrijeme vani i uživati ​​u prirodi. Jako volim ples. Htjela bih naučiti plesati salsu ili tango. Htjela bih ići na satove plesa sa svojom voljenom. Nije li uzbudljivo? Volim glazbu i kino. Volim gledati dobre filmove u dobrom društvu. Volim mnogo različitih žanrova filmova. Volim gledati komedije, melodrame i povijesne filmove. Povijest me zanima i uvijek me fascinira. Volim ići i u kazalište. Volim gledati ljude kako sviraju na pozornici. Uvijek me to uzbuđuje i očarava. Ima još puno toga za pokušati u životu,

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Ovdje sam da pronađem osobu koja bi mogla postati najbolji dio mog života, koja bi me mogla usrećiti i koja bi me mogla voljeti takvu kakva jesam. Nadam se da je nježan, ljubazan, odan, pošten, pun ljubavi, brižan, pametan i šarmantan. Nadam se da ima dobar smisao za humor. Mislim da je to dobar način za rješavanje nekih problema u obitelji. Htjela bih ga pogledati u oči i shvatiti da mi je ovaj čovjek sve. Htjela bih vidjeti svijet u njegovim očima i potonuti u njegovoj ljubavi. Nadam se da će poštovati moje ideje, moje osjećaje i mene. Želim da moj muškarac bude jak iznutra i da bude stabilan. Nadam se da zna što želi od života i od svoje buduće supruge. Ako ima popis osobina koje ne želi vidjeti kod svoje žene, bolje je o tome razgovarati od samog početka. Ne bih se htio svađati za nekoliko godina s njim. Želim se udati jednom zauvijek.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments