DANAS JE ZA NOVAKA POSEBAN DAN: U domu najboljeg tenisera sveta VELIKO SLAVLJE! (FOTO)

3 min read
PODELITE SA PRIJATELJIMA

Danas je za Novaka svakako specijalan dan.

Na današnji dan 1964. godine rođena je Dijana Đoković, majka najboljeg tenisera planete.

Njen suprug Srđan na društvenim mrežama čestitao joj je rođendan uze reči:

“Srećan rođendan najboljoj mami”.Nema sumnje da je danas u domu Đokovića veliko slavlje, a ovaj poseban dan sigurno će obeležiti kako dolikuje.

Inače, Novakova majka Dijana je poreklom iz okoline Vinkovaca. Nakon što je ostala trudna, udala se za Srđana pre nego što je završila fakultet.

Dijanin otac, Zdenko Žagar, je Hrvat iz Vinkovaca, a trenutno živi u Beogradu na Čukarici. U intervjuu pre dve godine rekao je kako se oduvek izjašnjavao kao Jugoslaven.

Od Novakove bake Sande se razveo, a druga supruga mu je preminula.Dijana je u jednom intervjuu kazala da je ostala željna sina kog ima ceo svet, ali najmanje njegova porodica:

– Jako sam ga željna, to je nešto što je ostalo u meni duboko – rekla je u suzama Dijana.

– Volela bih da sednem, da popričam s njim, da pričamo, da se smejemo, plačemo… Ali nas dvoje. Željna sam da budem s njim, da pričamo, to je pola sata. Obično je mnogo ljudi uvek oko njega. Želela bih nekada da ga uhvatim za ruku i da negde odemo samo nas dvoje. Moraću to da uradim jednog dana.- Novak ima u planu da igra u Dubaiju, što je dobra vest. Želimo da ga vidimo srećnog, zdravog i naravno, da igra na turnirima. Želimo da sve najbolje igrače vidimo na terenima. Jedan od njih je Monte Karlo, gde ćemo, srećom, imati pune tribine – rekao je Gaudenci, pa nastavio:

– Nadamo se da ćemo pandemiju kovida uskoro ostaviti za sobom. Čuju se dobre vesti, vidi se svetlo na kraju tunela. Idemo ka tome da ostavimo ovaj užas za sobom.Prvi reket planete svaki slobodan trenutak koristi da uživa u lepotama našeg glavnog grada.

Sada je srpski teniser snimljen u jednoj šetnji na obali Dunava sa svojim timom, u blizini njegovih teniskih terena na 25. maju.- Pretvorili smo sve to u dodatni motiv. Prvi put se događa u pet godina ova nešto i treba da se dogodi. Tako se odrasta, postaje odgovorniji i jači. Nemamo pravo na kiks. Svaki navijač Zvezde bi trebalo da se prepozna na terenu. Moramo da budemo pravi, jeste teško, pet bodova je mnogo kod nas, ali nije nemoguće. Ja verujem da igrači mogu da nadoknade.

(Kurir sport)

Facebook Comments

Mozda vam se dopadne

More From Author

+ There are no comments

Add yours