PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Prvi dojam o osobi može biti varljiv, zar ne? Ako uzmemo za primjer mene većina misli da sam slatka, gradska cura koja nikad nije imala problema i muke) Ali nije istina. Pa, samo da sam sladak) Zapravo, rođen sam u selu među poljima, šumama i rijekama. Sjećam se da sam hvatao leptire i skakavce, brao divlje cvijeće na poljima i jabuke u susjedskom vrtu. Dobro znam kakav je težak seoski posao. Zajedno sa svojom obitelji sadio sam krumpir i ostalo povrće, brao u vrtu, pa čak i muznuo svoju babu kravu) Da, ovo je sve o meni. I sa sigurnošću mogu reći da volim selo. Mnogo mi nedostaje moje rodno selo.. Sada živim u gradu, ali da budem iskren sanjam o povratku na selo.

INTERESI
Volim se baviti sportom, uglavnom plivanjem. Nekad vježbam kod kuće, a nekad kupim pretplatu za grupne treninge. Kad okolnosti dopuštaju igram tenis i vozim bicikl. Također, volim putovati, posjećivati ​​nova mjesta i zemlje, upoznati se s njihovim posebnostima. Odmor na moru vjerojatno mi je najdraža zabava! U slobodno vrijeme volim boravak na otvorenom i radosno druženje s bliskim ljudima. Jako volim posjećivati ​​goste, rođendane, susrete s prijateljima, ići u kafiće ili kino.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Što je danas vrijedno za obrazovanu i aktivnu djevojku? Što ona traži u ovom ogromnom i hladnom svijetu? Odgovor je jednostavan i uobičajen – bezuvjetna muška ljubav. Žene su davno pokazale za što su sposobne, naime: zarađivati ​​ravnopravno s muškarcima, graditi kuće, rađati djecu i odgajati ih… Ali ljubav pravog muškarca, iskrena i čista, može zacijeliti sve rane, zagrijati tijekom hladnih večeri, u stanju je dati snagu i samopouzdanje, i naravno, dati istinsku sreću. Ja sam samodovoljna žena kojoj ne treba pokrovitelj. Tražim poštenu, iskrenu, odanu osobu koja će postati moj životni partner, moj ljubavnik, prijatelj, savjetnik i slušatelj. Izgled mi nije na prvom mjestu, kao ni materijalno bogatstvo. Već imam sve što mi treba,

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments