PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi:

Moj život ima smisla samo kada se razvijam. Naučiti nešto novo, vidjeti prekrasna mjesta na planeti – to je ono što mi svakodnevno daje inspiraciju i energiju. Volim osjetiti kako moje tijelo jača kroz sport – zato je to veliki dio moje dnevne rutine. Također volim kombinirati kuhanje i gledanje TV emisija – radim to istovremeno.Najbolji način da svakodnevno skrenem misli s posla je okupirati ruke i glavu nečim kreativnim. Jedan od tih hobija je crtanje. Mogu crtati kod kuće ili otići u prirodu. Važno je da mi taj proces pričinjava zadovoljstvo. Trudim se stalno inspirirati i usavršavati, pa volim posjećivati ​​izložbe suvremene umjetnosti, razgledavati zanimljive slike poznatih umjetnika. Kad gledam tuđi uspjeh, želim ići dalje, naučiti nešto novo. Drugi moj hobi je ples. Od djetinjstva se bavim plesom i ne mogu se zamisliti bez toga. Ali moja najveća strast uvijek su bila putovanja. I što je najvažnije, jednako me zanimaju putovanja po najbližim gradovima, kao i pronalazak nečeg novog i zanimljivog u dalekim zemljama. Većinu vremena putujemo kao obitelj. Putovanja su za mene s obitelji već postala dobra obiteljska tradicija. Sanjam o velikom putovanju automobilom.

Samoopis:

Vjerujem da imam posebnu karizmu, inicijativu i predanost. Sklon sam se držati svojih ciljeva i najčešće postižem ono što želim. Uvijek pronalazim potpuno nove izazove i uživam u planiranju cijele rute kako bih ih prevladao. Jako mi je važno zapaliti vatru u očima drugih ljudi. Pun sam energije zbog svoje znatiželje i samoodređenosti.

BORKA  traži:

Čovjek koji teži razvoju, uživanju u životu i čije je srce ispunjeno toplom svjetlošću i vatrom svakako će izazvati interes u mojim očima. Voljela bih biti s muškarcem koji postavlja ciljeve i unatoč svim poteškoćama daje sve od sebe da postigne ono što želi. Nadam se da će moj muškarac biti pun dinamike, želje za razvojem i samousavršavanjem.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments