PODELITE SA PRIJATELJIMA

Voditeljka Jovana Jeremić nerijetko svojim smjelijim stajlinzima privlači pažnju javnosti, a ona je prošle godine pred praznike pozirala kao od majke rođena.

Jovana je naime, pozirala potpuno gola, dok je intimne dijelove tijela prekrila kutijama poklona. Ova njena fotografija izazvala je pravu buru i lavinu komentara na društvenim mrežama.

– Poštovani moji, odlučila sam da vam ovu godinu čestitam na sebi svojstven način! Posebno. Ovo je prvenstveno moja poruka lažnim moralistima sa društvenih mreža koji su ove, kao i svake godine, bili zakopčani do grla, ali goli i prazni u duši i srcu. Za ljubav treba imati kapacitet i ne biti egoista – navela je Jovana na početku.

– Ovo je poruka svim onima koji kriju svoj život jer je iscijepan na froncle, mrtav, zakamufliran maskom koju nose i iza koje se kriju, jer kad bi ponudili sebe kao što vam se ja svakog vikenda dajem, niko ih ne bi poželio. Ni da gleda, ni da viđa, ni da ljubi – dodala je ona tada.

– Želim vam da imate dobar odnos sami sa sobom, jer odnosi sa drugima su posljedica našeg odnosa sa samim sobom. Da volite, jer bez emocije nema života , kao i da zaradite novca dovoljno da živite u izobilju, bezbrižno. Želim vam da osjetite sreću i da sa njom u duši živite. Samo iskonski srećan čovjek zrači. Zato, ne postavljajte pitanje kako ona/on, a nisam ja… Kako zračiš, tako i privlačiš. Ja sam SUNCE u 2023. A vi? – zaključila je Jeremićeva, prenosi

IZVOR:SRPSKA.INFO

Facebook Comments