PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Vesela, ljubazna, iskrena, ranjiva. Predajem defile na revijama u školi estetskog razvoja. Sanjam da živim u vlastitoj kući uz more sa svojom obitelji (mužem i djecom). Volim ljeto. volim toplinu. Sunce. Želim posjetiti Fidži, Bali, mnoga druga mjesta. Želim putovati.
nadam se da ćemo naći zajednički jezik i postati više od samo dopisivanja. Rođen sam u Užicu , ali sam se u Njemacku preselila radi posla. Imam ekonomsko obrazovanje, ali moja duša voli kreativnost, pa radim kao frizer. Vidim se kao strastvena, duševna žena koja se još uvijek nada da će svoj život podijeliti s muškarcem koji će uvijek biti okružen ljubavlju, hranjen ukusnom domaćom hranom i potpuno zadovoljan u svim aspektima. Što se privatnog života tiče, nikad nisam bila u braku i nemam djece. Pitanje djece me ne muči, ali ako imaš djecu, prihvatit ću ih kao svoja. Sada je život u Njemackoj i nemiran, pa razmišljam o promjeni mjesta stanovanja, a voljela bih pronaći čovjeka s kojim ćemo dijeliti život do kraja. Više volim razgovarati s web kamerom da vidim kako izgledaš u stvarnom vremenu.

INTERESI
Ljepota, priroda, more, putovanja, roleri. Obožavam film: ‘U jazzu postoje samo djevojke’, ali volim gledati trilere. Zanimljive, zamršene, misteriozne priče o ubojstvima. Volim rolanje. Osjećaš slobodu, krećeš se, a vjetar ti raznosi lice. Uživam u ovom procesu. Volim raditi s djecom i odraslima te ih naučiti lijepom hodu i poziranju. To povećava njihovo samopoštovanje, čini ih samopouzdanijima. I uživam u procesu i rezultatu.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Ljubazan, ljubazan, brižan, inteligentan, samodostatan, velikodušan, mlad dušom i tijelom, visok, zgodan.

Ja sam iskusna žena koja se još uvijek nada da će upoznati ljubav svog života. Jesam li siguran da ni ti ne gubiš nadu? Ne želim zvučati kao časna sestra, ali zajedničke vrijednosti i interesi su važni. Želim pronaći muškarca s kojim mogu razgovarati satima planirajući našu zajedničku budućnost jer ne želim prekinuti nakon mjesec dana veze. Nisam blesava djevojka, već žena koja zna što hoće, a beskonačna čavrljanja nisu za mene. Vidim se kako živim u inozemstvu s muškarcem, uživamo u toplini jedno drugoga, putujemo, jedemo ukusno, a noću ne bismo spavali od gorućih želja. S godinama se žena otvara, njeni kompleksi nestaju, a sve do čega joj je stalo je razina sreće u krvi. Uživajmo jedno u drugome do posljednje kapi?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments