PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Mogu reći da sam obična dama s uobičajenim željama kao i sve slobodne dame, poput ljubavi, prijatelja i obitelji. Ljubazna sam i druželjubiva. Ja sam raspoložena i umjerena dama s dobrim osobinama karaktera i velikim ljubaznim srcem. I stvarno volim svoju obitelj. U životu sam svrhovita i iskrena. Volim komunicirati s ljudima koji razlikuju najbolja psihološka stanja uma. Pažljiva sam na detalje i zanima me gotovo sve! Imam dobar smisao za humor, tako da ti nikada neće biti dosadno sa mnom! ako želite vidjeti fotografije – mogu vam ih poslati!

INTERESI
ples, pjevanje, sport, putovanja,Takodje osim studija na koje trosim najvise vremena mnogo volim i prirodu i jako cesto boravim u prirodi,idem na izlete i na planinarenje,Veliki sam ljubitelj i biciklizma i mnogo volim da se vozim po planinskim stazama i putevima,Mnogo puta sam isla i na vikende u prirodu,imam svoj šator koji ponesem i poenkada ostanem i po par dana u prirodi,More je isot jedna od mojih omiljenih top destinacija,i do sada sam obicno isla svake godine na crnogorsko ili hrvatsko primorje,Kada sam bila malađa jedno vrijeme sam trenirala i plivanje i dan danas jako volim taj sport i kada imam priliku cesto plivam na bazenu ili ako sam na moru onda jos bolje plivam i tamo.Mnogo volim i filmove i to vecinu zanrova volim trilere,akcije horore i takodje i komedije a ponekada pogledam i poneki dobar dokumentarac kada ima na televiziji,omiljeni glumci su mi tom hardi,robert de niro,al pacino i mnogi drugi a omiljeni film mi je kum,ponekada gledam i serije hbo produkcije ili netflix spanske serije i turske bas i ne preferiram ali ove zapadne jakih produkcija mogu pogledati,moje omiljeno piće je kafa i pijem je cesto,nisam neki ljubitelj alkohola i ne volim osobe koje piju stalno,

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Tražite li osobu s kojom ćete biti i dijeliti sve loše i dobre trenutke zajedno na ovoj stranici za upoznavanje? Vaši glavni ciljevi u odnosima su iskrenost i povjerenje? Onda ste našli pravu djevojku, ja tražim istu. Pišite mi i počet ćemo zajedno otkrivati ​​prekrasan svijet. Sigurna sam da jedni drugima možemo dati sve!

UKOLIKO ŽELITE DOAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments