BRANKICA”VOLIM DA SE SLIKAM I ŽELIM DOPISIVANJE I RAZMENU SLIKA JAVITE SE”

3 min read
PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam pouzdana, ljubazna i odgovorna žena. Poštujem i brinem za ljude oko sebe. Imam snažan karakter, ali sam ipak vrlo nježan i privržen. Ženstvena sam, romantična, dobrog stila i ukusa, dobrih manira i pravih vrijednosti, volim davati osmijehe i ugodne emocije ljudima. Vjerujem da ljubav i dobrota mogu ovaj svijet učiniti boljim mjestom.Moj san je živjeti s cijelom obitelji u velikoj Lijepoj kući uz more! Imam kreativno zanimanje, uvijek ima nešto novo, zato mi je zanimljivo. Želim svakim danom postajati sve bolji, biti ljepši i izvana i iznutra. Razvoj mojih fizičkih, duhovnih i intelektualnih kvaliteta približava me mojoj sreći. Također imam divnu mačku, burmanske pasmine! Njegovo ime je Soul! Jako je duhovit i pametan!

INTERESI
Imam različite hobije. Ponekad volim aktivnosti na otvorenom, a ponekad sam vrlo domaća djevojka. Bavim se sportom, volim trčanje, fitness, a posebno volim moderne plesove, pa sam spremna da vas naučim i otplešem s vama naš vatreni ples.Kuhanje, slikanje, putovanja. Volim kuhati, volim kuhati i častiti prijatelje! Gledajući njihova sretna lica! Hrana treba biti ukusna i lijepa. Volim slikati. U procesu stvaranja slike samo odmaram dušu! Volim trilere, dokumentarce o prirodi, komedije, klasike.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Tražim nekoga nježnog, brižnog i punog ljubavi, tko može biti romantičan, darovati mi cvijeće i u sljedećim minutama se šaliti sa mnom. Dobar muškarac koji treba ženu pored sebe, spreman za ozbiljnu vezu, spreman prihvatiti moju ljubav i dati mi ljubav umjesto nje. Čovjek koji sanja mir, slogu, ljubav i podršku u svojoj obitelji.Pouzdan, ljubazan, brižan, inteligentan, održan u životu, sa smislom za humor! Želim upoznati hrabrog, ozbiljnog čovjeka koji također želi voljeti i biti voljen. Ipak o tome samo sanjaju. Iskreno ću se truditi da naš život učinim boljim, lakšim, svjetlijim. Želim stvoriti atmosferu sreće, ljubavi i prosperiteta. Kako bi i jednima i drugima bilo ugodno i slatko živjeti i uživati ​​u malim stvarima i zajedničkim pobjedama. Međusobna podrška u svemu ključ je uspješne i sretne veze.Zdravo dušo, tražim te, ne poznajem te, ne vidim te, ali kad budeš razgovarao sa mnom, moje srce će osjetiti tvoj unutarnji svijet po svakoj riječi i pismu koje si mi poslala. Molim te, samo jednu i vrlo laku uslugu, budi iskren sa mnom čak i kad si u nevolji. Ja ću vam pomoći!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

Mozda vam se dopadne

More From Author

1 Comment

Add yours

+ Leave a Comment