PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
To sam ja, tvoja žena! Tražili ste me i konačno našli!!! ha ha ha! Ali ako bez šale, tu sam da ne gubim vrijeme na duga dopisivanja! Došla sam ovdje pronaći muškarca kojem ću dati svu svoju brigu i ljubav i sve što imam u sebi! Nema igrica! Bez svađe! Spremna sam na kompromise i spremna na mnoge stvari za svog muškarca ako se prema meni odnosi s poštovanjem i ljubavlju! Bavim se umjetničkim klizanjem i jako volim aktivan stil života. Sa sigurnošću mogu reći da sam jako ljubazna i uslužna osoba, uvijek nastojim pomoći ljudima ili životinjama. Lako nalazim zajednički jezik s ljudima i jako sam dobrog srca i želim da se ljubav nastani u ovom srcu. Sanjam da se zaljubim u muškarca koji će biti stariji mudriji od mene. Volim kad se mogu diviti svom muškarcu.

INTERESI
U isto vrijeme jako volim čitati i učiti engleski, sada učim engleski. Također jako volim šetnje na svježem odmoru. Volim umjetničko klizanje i stvarno uživam u ovom sportu, po mom mišljenju je vrlo ženstven i izazovan. Voljela bih plesati ples na ledu za svog muškarca.Osoba sam od pažnje, volim biti u društvu i komunikacija mi je jako bitna. Nisam već mala djevojčica, iskusna sam žena koja zna što želi od života i u ovom trenutku želim osjetiti toplu ruku u ruci biti sigurna da će sve biti super. Želim se ujutro probuditi od mirisa ukusnog čaja, doći u kuhinju i vidjeti svog čovjeka koji mi u ovom trenutku pokušava napraviti nešto ukusno i oooh kako mu želim pružiti ruku, zagrliti se i smijući se , možda razmišljam kao iz snova, ali ovako želim. Dosadile su mi laži i stereotipi, ne želim nikakve igrice, samo želim da se opustim kada možeš imati jednostavan i ugodan život sa svojim muškarcem. Nisam zahtjevna ako govorim o čovjeku kojeg tražim, ali imam neke kriterije o kojima želim govoriti. Najvažnija kvaliteta koju moj muškarac treba imati je srce puno ljubavi i osmijeh svaki dan.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Važno mi je da je moj muškarac imao isto drago srce kao i moje. Cijenim i velikodušnost duše kada čovjek ne skriva svoje osjećaje i emocije. Sanjam muškarca za kojeg ću biti jedina žena. Želim svom muškarcu dati svoju ljepotu, svoje tijelo, svoju naklonost, ljubav i brigu. Želim čovjekov život učiniti bajkom u kojoj će svaki dan biti najsretniji.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPDO<:

Facebook Comments