PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam vrlo pozitivna osoba koja pokušava uživati ​​u životu, jer živimo samo jednom. U mnogim stvarima vidim pozitivne i pozitivne stvari, a čak je i pandemija u nekom smislu plus – konačno imam vremena realizirati svoje planove i želje. I što je najvažnije, imam vremena upoznati muškarca svog života. Možda si to ti). Mislim da se ne isplati trošiti puno vremena na komunikaciju preko monitora, nego što je prije moguće izgraditi prave osjećaje i već aktivno voditi svoj život osobno,Ja sam ljubazna, odgojena i samo jednostavna djevojka. Ne volim se pokazivati. Ali ipak ću reći da sam postigao puno za svoje godine. Volim ono što radim i radim ono što volim. Trudim se sve raditi srcem i dušom. Volim izlaziti s prijateljima kad imam vremena, provoditi vrijeme sa svojom obitelji i jednostavno uživati ​​u ovom prekrasnom životu. Obično ne volim biti tužna i uvijek se postavim za pozitivno raspoloženje. Nemam crne ili bijele crte u životu. Za sebe biram šareni život. Moja obitelj i prijatelji kažu da se već moram udati. Ali previše sam sanjiv da bih bio s bilo kim. Moje srce je puno nježnosti u toplini i sve ću to dati samo svom jedinom koji će me voljeti i u kojeg sam se svim srcem zaljubila .

INTERESI
Ja sam svestran, neprestano stvaram ideje i oživljavam ih. Glavna stvar da u užitku nisu bili samo rezultat, već i proces, razigran i na fascinantan proces. Sport, san i zdrava prehrana temelj su života.Sanjam ljubaznog, veselog, pouzdanog i inteligentnog čovjeka. Vaš najbolji prijatelj i strastveni ljubavnik. Sanjam da će među nama uvijek postojati poštovanje strpljenje poniznost briga uzbuđenje jedno za drugo, kao i podrška. Sve će nas to dovesti do najveće ljubavi u našim životima. Želim da bude pametan i da voli učiti o svemu novome, baš kao i ja. općenito, želim da budemo slični i da nam nikada neće biti dosadno zajedno. Želim biti životni partneri. Na ovoj stranici za upoznavanje sigurno ću pronaći svoju sreću jer znam da i on mene traži. I čekamo tako dugo očekivanu svijetlu budućnost.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Zaista vjerujem u ljubav, i vjerujem da kada na svijet gledate kroz ljubav, on nikada neće izgubiti svoju ljepotu. Doživjeti ljubav je jedina podla sreća. Stoga stvarno želim upoznati čovjeka kojeg volim svim srcem. Imam veliki san. Želim putovati u velikoj prikolici, sa svojim čovjekom i našim psom, da zajedno vidimo i otkrivamo nova lijepa mjesta. Reci mi dijeliš li moj san.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments