PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Jako volim djecu, brinem se o njima, tako da sam sebi napravila posao. Za mene su njihovi osmijesi, njihov smijeh i ljubav ono što mi pomaže da budem sretna svaki dan. Ja sam žena koja će te učiniti najsretnijim na svijetu! Jako sam pozitivna osoba, volim se nasmiješiti i volim pokloniti svoj osmijeh ljudima oko sebe. Snalažljiva sam, optimistična, druželjubiva, dobroćudna, sentimentalna, točna osoba. Ja sam vrlo brižna osoba i volim se brinuti o svom voljenom muškarcu. Moj najbolji san je stvoriti snažnu obitelj!Ja sam smirena, nježna, privržena, ljubazna i odgovorna osoba. Vrijeme provedeno sa svojom obitelji mi je jako važno. Ja sam otvorena osoba. Vrlo sam domišljat u izražavanju osjećaja, lako se upoznajem i slažem s ljudima. Moji prijatelji kažu da sam dojmljiva i da jako dobro osjećam raspoloženje drugih ljudi. U isto vrijeme mogu biti oprezan s povjeravanjem nekome iako mislim da sam osoba od povjerenja. Stvarno osjećam potrebu za privrženošću i zaštitom.
Pažnja okolnih ljudi me stvarno inspirira i volim biti emocionalno uključen u ono što se događa oko mene, osjećati, ne samo razmišljati.
Jako dobro razumijem druge ljude, fleksibilan sam i mogu mijenjati stavove, tražiti kompromis, ali imam svoja glavna bitna životna načela i ne treba ih dovoditi u sumnju i ostati isti za mene jer su oni dio moj lik. Teško mi je razumjeti ljude koji mijenjaju svoje glavne stavove ovisno o nekoj situaciji. Moram osjećati ljubav i biti voljen

INTERESI
Ja sam vrlo zanimljiva i svestrana osoba i jako me zanima svoj život. Volim stvarati cijelo vrijeme. Ne bojim se poteškoća. Stoga više volim probati nešto novo, ove godine sam počela plesati i jako mi se sviđa. Jako volim glazbu, volim je slušati i volim pjevati! Volim kuhati i otkrivam nešto novo u kuhanju. Kad se želim opustiti, volim gledati romantične filmove i čitati romantičnu poeziju!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Idealan muškarac za mene je osoba koja će me voljeti i kojoj mogu dati svoju ljubav, s kojom mogu zajedno dijeliti dobre i loše dane! Moj budući muž trebao bi biti ljubazan, iskren, odgovoran, brižan, s dobrim smislom za humor. I želim biti s osobom koja sanja i želi stvoriti snažnu obitelj!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments