PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam svrhovita osoba. Želim vidjeti cijeli svijet i naučiti užitke života. Nadam se da će moja voljena podijeliti sa mnom neobuzdanu ljubav prema) Zaista volim emocije i avanture. Ja sam živahna, vesela i iskrena žena! Vedar i lagodan karakter, ne sprječava me da budem razuman, mudar i šarmantan. Prava žena uvijek spaja dijete poput spontanosti, sposobnosti da se kao dijete veseli i iste brižnosti, te sposobnosti čuvanja obiteljskog ognjišta. Zanima me ozbiljna veza, stvaranje obitelji. Kao supruga pokazala bih se i otkrila sve najbolje osobine – ljubaznost, odanost i podršku budućem suprugu.volim se baviti aktivnostima na otvorenom, džogirati, voziti bicikl, a volim i puno hodati, jako sam sretna, zabavna, karizmatična žena, uvijek vidim pozitivnu stranu života, ja volim puno kuhati. Obožavam kinesku i talijansku hranu, znam jako dobro plesati sve vrste plesova i volim putovati. Imao sam priliku vidjeti svijet. Znaš me.

INTERESI
fotografiranje i sve vezano uz to, od poziranja do retuširanja, volim kuhati, ali samo nekome, meni nije zanimljivo. Želiš li ti skuhati poseban desert “borovnice sa slagom”? Vrlo sam aktivna žena i uživam provoditi vrijeme korisno i produktivno. Volim pohađati različite psihološke seminare i predavanja za žene. Također sam veliki ljubitelj zdravog načina života. Uvijek idem na jutarnje trčanje i bavim se jogom. Osim toga, volim kuhati i eksperimentirati sa zdravim receptima.Želim pronaći svog idealnog partnera koji je vjeran i odgovoran muškarac, koji voli obiteljski život, voli životinje, djecu, i koji zna biti s obitelji, tražim muškarca s puno odlučnosti koji je odlučujući čovječe i koji me tretira kao damu,

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Želim upoznati čovjeka s kojim ću biti sretna i usrećit ću ga. Željela bih pronaći aktivnog, optimističnog i odgovornog muškarca. Netko tko je siguran u sebe zna što želi u životu i ne boji se prepreka i poteškoća koje se, nažalost, događaju na životnom putu svake osobe. Želim mu postati vjerni prijatelj i suputnik u životu i podržavati ga u svemu. Želim mu dati svoju iskrenu ljubav, toplinu svoje duše i brigu. Ako sanjaš ženu poput mene, pričaj mi o tome! Veselim se vašem odgovoru!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments