PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Želim malo pričati o sebi. Ja sam odrasla, zrela, pametna, svrhovito mlada žena. Vrlo sam komunikativna, odgovorna, druželjubiva žena. Kako mi u mojoj zemlji kažemo, ljudi u mojoj struci, ja sam majstor manikure, to je kao osobni psiholog. Uvijek mogu saslušati osobu i pomoći dobrim savjetom. Moj život je pun jarkih boja i pozitivnih emocija. Imam san, želim voljeti i biti voljen. Tražim ozbiljnog muškarca koji bi stvorio obitelj.Ja sam djevojka koja se ne boji poteškoća i spremna na nove senzacije. Odgovorna sam za posao, jer sam pouzdana osoba i uvijek se mogu osloniti. Također sam sentimentalna osoba često sve uzimam k srcu, ali radim ne smatraj to svojom slabošću. Mislim da bi prava dama trebala biti slaba i nježna, što i jesam. Ja sam iskrena osoba i ne volim se igrati igrica. Kao svaka žena želim biti jedna i najomiljenija. Nadam se da zasluženo cijenite moje slabosti.

INTERESI
Ja sam vrlo aktivna mlada žena. Smatram da žena treba moći sve, zato me uvijek zanimaju novi interesi. Radim kao majstor manikure, vrlo sam kreativan i napredujem u svoju profesiju i sa sigurnošću se mogu nazvati dizajnerom noktiju. Vjerujem da, ako nešto radiš, moraš biti najbolji u svom području. Cijeli život se bavim sportom. Sada idem na fitnes i plivanje. Jako volim vožnju biciklom uz more, žena bi uvijek trebala izgledati sjajno.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Ne tražim savršenog muškarca, znam da nema idealnih ljudi. Tražim pouzdanog suputnika u životu, osobu koja će biti tu i u sreći i u tuzi i u siromaštvu i u bogatstvu. Tko me može razumjeti bez riječi blizu kojima ne trebam biti jaka i samostalna, pored koga se neću bojati otkriti svoju dušu, pokazati što sam nježan, privržen, slab, a u tome je ženska moć . Čovjek koji je moj ljubavni muž, najbolji prijatelj, strastveni ljubavnik, muškarac s kojim želim dijeliti život.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments