PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Drago mi je da ste pogledali moj profil. Hajde da se upoznamo, moje ime je Danka. I ti sigurno znaš da moje ime znači pobjeda. Želiš li da je takva djevojka oko tebe? Vjerujem da izgradnja dugoročne i čvrste veze uvijek ovisi o dvoje partnera koji su spremni prije svega raditi na sebi, kao i na odnosu kako bi ga poboljšali. Ne treba mi novac ni druga materijalna dobra, ne treba mi biznismen ili nevjerojatno zgodan muškarac. Trebam moralnu bliskost s osobom koja će mi biti ugodna tijekom večernjih razgovora za večerom i ništa me drugo ne zanima. Mislim da sam dovoljno privlačan da netko od dobrih i ljubaznih ljudi ovdje obrati pažnju na mene, a siguran sam da ako to učini, neće požaliti!
Poštena i inteligentna žena čistog srca i otvorenog uma, nema loših navika, voli aktivan i zanimljiv život s puno aktivnosti. Tražite lijepog i optimističnog muškarca za zajedničko druženje i za nešto ozbiljno u budućnosti

INTERESI
Poput putovanja, čitanja knjiga, pjevanja, konjskih utrka, izrade nakita, fitnesa i sporta. Radije učiti nove ljude i pronaći razumijevanje s njima, zapravo je to bio razlog da odaberete zvanje psihologa.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Traganje za finim poštenim čovjekom koji se ne boji govoriti istinu i vlastito mišljenje. Bilo bi savršeno da je i on slobodan od odnosa i spreman zaljubiti se. Želim da me taj budući čovjek pita sve što je za njega zanimljivo i pokaže svoju inicijativu u našim budućim odnosima. Nije me briga za njegov materijalni status, ali bit će jako važno koje su vrijednosti ovog čovjeka u osobnosti.Glavni kriterij muškarca koji mi treba je sposobnost da osjetim svoju partnericu, i raspoloženje i potrebe. Doista, vrlo često moramo znati da postoji netko tko vas podržava i razumije. Često sam primijetila da su ti muškarci stariji od mene i to mi nije problem. Vjerujem da ljubav nema dobne granice i zato sam tu!

UKOLIKO ŽELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments