PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam vrlo energična djevojka. Valjda takav čovjek kao ti to može provjeriti! Jako volim aktivan odmor, piknik na svježem zraku, šetnje u šumi i planinama. Više volim provoditi slobodno vrijeme sa svojom obitelji i prijateljima. Obožavam zdrav način života i stolne igre. Uglavnom me prijatelji smatraju odanom, iskrenom i poštenom djevojkom. Ne volim skandale i laži.

INTERESI
Moji omiljeni sportovi su tenis i plivanje. I ja volim plesati. Sportom sam se počeo baviti kad mi je bilo osam godina. Bilo je plivanje. Išla sam na bazen sa cijelom svojom obitelji. Sada mi je hobi tenis na travi. Jako volim igrati tenis. Tenis igram dva puta tjedno: srijedom i petkom.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Tražim čovjeka koji voli čuti i podržavati! Spremna sam podijeliti sve što imam ako se muškarac prema meni odnosi s poštovanjem i međusobnom ljubavlju. Tražim muškarca koji će svaki dan biti pored mene . Muškarac koji će me osjećati kao svoju voljenu ženu. Stvarno želim vjerovati da u naše vrijeme još uvijek postoje takvi muškarci. Možete li mi pokazati kako voljeti?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments